|
Need For Speed Carbon - Niebawem Premiera |
| Autor |
Wiadomość |
#jankow
Active Team

|
Wysłany: 2006-10-15, 19:25 Need For Speed Carbon - Niebawem Premiera
|
|
|
Ju? niebawem wg producenta Need For Speed Carbon pojawi si? w naszych sklepach
Przewidywana data premiery na ?wiecie to 1 listopada 2006 natomiast na polskich pó?kach pozycja ta ma pojawi? si? dwa dni po premierze ?wiatowej czyli 3 listopada .
Gra wg dystrybutora Electronic Arts b?dzie zamieszczona na 1 no?niku DVD Cena to ok 140 z? wersja PC , gra dost?pna na platformy PC, Xbox 360, PS3, Wii, PS2, Xbox, GameCube, Nintendo DS, GBS, PSP.
Producenci postanowili powróci? jak w przypadku ostatnich ods?on do po?cigów policyjnych.
W nowej ods?onie b?dziemy walczy? o Reputacj? najlepszego rajdowca , jednocze?nie staj?c do walki o dzielnice czy terytoria w Mie?cie . Na wspomnienie zas?uguje równie?
zastosowanie nowej technologii Autosculpt która wg Producenta ma odmieni? zupe?nie opcje tuningowania i przeróbek w naszym autku.
______________________________________________________________________________________
Dodano 04/11/2006
Gra pojawi?a si? ju? w naszych sklepach
Cena 99 z? + gamepad Logitech dost?pno?? w : Media Markt
Inne sklepy od 100 - 140 z? |
| Ostatnio zmieniony przez jankow 2006-11-04, 12:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
+paku2005
Administrator

|
Wysłany: 2006-10-16, 00:22
|
|
|
Ja Koniecznie Czekam Na Carbona Wypas Lista Samochodow W Carbonie:
Alfa Romeo Brera
Aston Martin DB9
Audi Le Mans Quattro
BMW M3 GTR
Chevrolet Corvette Z06 (nowy)
Chevrolet SS 454 (nowy)
Chrysler 300C SRT-8
Dodge Challenger
Dodge Charger
Dodge Viper
Ford GT (nowy)
Ford Mustang GT
Ford Mustang (Shelby GT-500 2007)
Lamborghini Gallardo
Lamborghini Murcielago
Lotus Elise 111R
Mazda3
Mazda RX-7
Mazda RX-8
Mercedes-Benz CLK 500
Mercedes-Benz SL65 AMG (nowy)
Mercedes-Benz SLR McLaren (nowy)
Mitsubishi Eclipse (nowy)
Mitsubishi Eclipse GT (nowy)
Mitsubishi Lancer Evolution IX
Monaro Vauxhall VXR (2005)
Nissan 350Z Fairlady Z
Nissan Skyline GTR R34 (nowy)
Plymouth Barracuda (nowy)
Porsche Carrera GT
Porsche Cayman S
Renault Clio V6 (nowy)
Shelby Mustang GT 500 (nowy)
Subaru Impreza WRX STI (2006)
Toyota Supra
Volkswagen Golf R32
21:35:20 leon500 (leon500@tlen.pl)
21:34:57 | Borysek> Alfa Romeo Brera
Aston Martin DB9
Audi Le Mans Quattro
BMW M3 GTR
Chevrolet Corvette Z06 (nowy)
Chevrolet SS 454 (nowy)
Chrysler 300C SRT-8
Dodge Challenger
Dodge Charger
Dodge Viper
Ford GT (nowy)
Ford Mustang GT
Ford Mustang (Shelby GT-500 2007)
Lamborghini Gallardo
Lamborghini Murcielago
Lotus Elise 111R
Mazda3
Mazda RX-7
Mazda RX-8
Mercedes-Benz CLK 500
Mercedes-Benz SL65 AMG (nowy)
Mercedes-Benz SLR McLaren (nowy)
Mitsubishi Eclipse (nowy)
Mitsubishi Eclipse GT (nowy)
Mitsubishi Lancer Evolution IX
Monaro Vauxhall VXR (2005)
Nissan 350Z Fairlady Z
Nissan Skyline GTR R34 (nowy)
Plymouth Barracuda (nowy)
Porsche Carrera GT
Porsche Cayman S
Renault Clio V6 (nowy)
Shelby Mustang GT 500 (nowy)
Subaru Impreza WRX STI (2006)
Toyota Supra
Volkswagen Golf R32
A screeny samochodow znajdziecie tylko na NFS.pl
Wymagania NFS sa takie same jak Most wanted tylko ze sie rozni miejscem na dysku - zajmuje 6gb, a dema jak zwykle nie oplaca sie wogole sciagac kto by sciagnal 2,5 GB |
_________________ Proc: ??? Mobo: Asus P5N32-E SLI 1404 Ram: ??? Grafa: ??? Dysk: ??? |
|
|
|
|
#Lu
Administrator

|
Wysłany: 2006-10-16, 16:40
|
|
|
| Cytat: | | dema jak zwykle nie oplaca sie wogole sciagac kto by sciagnal 2,5 GB |
powiedzmy inaczej - kto by ?ci?ga? 2,5GB na darmo? |
|
|
#jankow
Active Team

|
Wysłany: 2006-10-21, 16:39
|
|
|
| No na pewno kto? ?ci?gnie ale wiadomo i? pozycj? mo?na kupowa? w ciemno , i na pewno te 140 z? nie b?d? wydatkiem zmarnowanym . Ja osobi?cie poczekam sobie te trzy cztery miesi?ce i dopiero kupi? wiadomo cena b?dzie ni?sza, a nie jestem jakim? tam maniakiem ?eby od razu lecie? do sklepu w dniu premiery. |
|
|
|
|
+paku2005
Administrator

|
Wysłany: 2006-11-01, 23:38
|
|
|
| Lu napisał/a: | | Cytat: | | dema jak zwykle nie oplaca sie wogole sciagac kto by sciagnal 2,5 GB |
powiedzmy inaczej - kto by ?ci?ga? 2,5GB na darmo? |
Zajmuje demo 650mb nie 2,5GB
Juz jest premiera carbona, podobno slyszalem ze ktos u nas ma ta gre moze jutro bede mial |
_________________ Proc: ??? Mobo: Asus P5N32-E SLI 1404 Ram: ??? Grafa: ??? Dysk: ??? |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 2006-11-02, 03:57
|
|
|
| premiera ?wiatowa ju? nasta?a obs?uguj?ca nawet j?zyk polski, zobaczymy co b?dzie jak pojawi si? w sklepach po premierze w polsce |
|
|
|
|
#jankow
Active Team

|
Wysłany: 2006-11-02, 15:04
|
|
|
| Ja i tak nie kupie powód u?ywam od pewnego czasu Linux'a i nie mam zamiaru si? przesiada? na microshit jak si? dowiem ?e dzia?a w Cedega to dopiero kupi? . A tak na marginesie to wkurzaj? mnie ju? ci producenci gier mogli by w ko?cu zacz?? wydawa? z wsparciem równie? na Linuxa a nie nap?dza? przemys? Billowi. |
_________________ { -e file [...] | -i | -s | <command> } |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 2006-11-02, 22:55
|
|
|
| heh a jak my?lisz jankow ile zarobili by producenci E.A Games gdyby wydali carbona na linuxa ? na pewno niewiele bo niewiele osób by to kupi?o i by? by to nieop?acalny projekt .. dlaczego bo niewiele jeszcze osob korzysta z linuxa w porównaniu z windowsem |
|
|
|
|
#jankow
Active Team

|
Wysłany: 2006-11-02, 23:07
|
|
|
Przecie? ?eby zagra? wcale nie trzeba robi? specjalnie gry wystarczy wsparcie dla Linuxa , no có? pozostaje czeka? na projekty typu Loki , lub ewentualnie obs?ug? w Cedega.
| Cytat: | | jeszcze osob korzysta z linuxa w porównaniu z windowsem |
I tu jest problem bo ludzie napychaj? tylko kieszenie Billowi , ale zauwa?y?em ?e bynajmniej u mnie cos sie ruszy?o wiele osób przesiada si? na linuxa , pomimo iz maja legalne windowsy. |
_________________ { -e file [...] | -i | -s | <command> } |
|
|
|
|
+paku2005
Administrator

|
Wysłany: 2006-11-03, 02:03
|
|
|
Spolszczenie Carbona Juz jest dostepne w necie!
| Ukryta Wiadomość: | Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message --- |
|
| Ostatnio zmieniony przez jankow 2006-11-18, 11:34, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
#jankow
Active Team

|
Wysłany: 2006-11-04, 12:10
|
|
|
No i sta?o si? faktem gierka dzia?a pod linux'em , oczywi?cie w po??czeniu z najnowsz? wersj? Cedega. Nie mia?em jeszcze przyjemno?ci odpalenia ale jak znajd? czas skocze do znajomego który ju? kupi? i ma liuxa i opisze wra?enia.
| Cytat: | | Spolszczenie Carbona Juz jest dostepne w necie |
Paku z tego co mi wiadomo to gra chyba ma Polsk? wersj? j?zykow? ?
[/code] |
|
|
|
|
kuba1032
Gość
|
Wysłany: 2006-11-06, 20:37
|
|
|
| Jak pózniej zainstalowac to spolszczenie??????????? |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 2006-11-06, 22:34
|
|
|
| kliknij pliczek *.bat spowoduje to kilka wpisów w rejestrze i ju? masz wersje pl |
|
|
|
|
+paku2005
Administrator

|
Wysłany: 2006-11-07, 17:01
|
|
|
| Dodaj wpis do rejestru i Plik bat skopiuj do katalogu MOVIES i uruchom i masz wersje PL |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 2006-11-14, 17:20
|
|
|
Premiera ju? jest, gra ju? jest i co ? .. dla mnie okaza?a si? ma?ym rozczarowaniem... spodziewa?em si? wi?cej po carbonie. Sterowno?? moim zdaniem to chyba z jakiej? tandetnej wietnamskiej gry zaczerpn?li bo auto porusza si? jakby po lodzie.
Muzyka to jakie? japo?skie szarpidruty, kilka kawa?ków jest nawet ca?kiem spoko pasuj?cych do klimatu nocnych wy?cigów ale jak si? ju? trafi taki gorszy to cz?owieka krew zalewa.
Gra jest strasznie krótka, brakuje akcji z policj? jak w most w.
Ogólnie gra mnie zawiod?a chocia? ma swoje plusy i nowo?ci ale i tak most w. b?dzie dla mnie najlepsz? cz??ci? NFS |
|
|
|
|
|
|