Forum Dyskusyjne - Black Team

Strona Główna
Grupy
Szukaj

Przekazanie forum

Przeka?e administracje forum w dobre r?ce. O szczego?y prosz? pisa? na maila kidman[at]kidman.pl

Dlaczego warto się  Zarejestrować  na naszym Forum ?

Rejestrując konto na Forum Black Team otrzymujesz min:
- Możliwość edycji własnych wiadomości na Forum - Pełny dostęp do shoutbox'a
- Dostęp do prywatnego Albumu zdjęć- Alias pocztowy twojaksywka[@]team.org.pl ( Ilość ograniczona)
- Możliwość udziału w konkursach i ankietach
Przejdź do formularza rejestracyjnego

Poprzedni temat :: Następny temat
Brunetka czy Blondynka ?

Brunetka czy Blondynka ?
Wol? Brunetki
55%
 55%  [ 5 ]
Wol? Blondynki
44%
 44%  [ 4 ]
Głosowań: 9
Wszystkich Głosów: 9

Autor Wiadomość
#jankow
Active Team

Wysłany: 2006-10-13, 17:14   Brunetka czy Blondynka ?

Pytanie które od zarania dziejów pojawia si? w naszej kulturze Brunetka czy Blondynka ?
Która z tych niewiast przypada wam bardziej do gustu i dlaczego ? Zapraszam do g?osowania w Ankiecie oraz krótkiego wpisu w tym w?tku dlaczego akurat twój wybór jest taki a nie inny .

ziomek
Gość
Wysłany: 2006-10-13, 18:44   Brunetka czy Blondynka

Moje zdanie jest równowa?ne co do obu stron,uwa?am ?e nie ka?dy patrzy na to czy blondynk? jest czy brunetk? kobieta która jest najwa?niejsza w jego ?yciu...Owszem spotykam takie przypadki gdzie m??czyzna wypowiada sie na temat bl?dynki ,,Ale zaj... blondynke widzia?em;zaj... blondyna itp.``,ale rzadko?ci? s? takie zwroty co do brunetek-po prostu mówi? wszystcy o niej opisuj?c j? jako ,,?adna laska ;fajna dupc...'' W zwi?zku z tym mo?na tu zauwa?y? ?e m??czy?ni (nie wszyscy) wi?ksz? uwage zwracaj? na blondynki i wywy?szaj? je w sposób opisywania ich z dodaniem opisu jej koloru w?osów...Ale nie mo?na sie opiera? tylko na s?owach podawanych przez przeci?tnego faceta bo przecierz jaki by by? to problem gdyby ka?dy m??czyzna chcia?by byc z blondynk? ......Kochajcie kobiety nie od strony w?osów tylko jej osoby

Ziomu? ile masz bledow skorzystaj z slownika ortograficznego jak najszybciej
Ostatnio zmieniony przez paku2005 2006-10-14, 20:57, w całości zmieniany 2 razy  

wanias

Wysłany: 2006-10-13, 22:46   

Brunetka Zdecydowanie!!!!!

Nie krzycz i nie przeklinaj //
Ostatnio zmieniony przez jankow 2006-10-13, 23:09, w całości zmieniany 1 raz  

sekta
Gość
Wysłany: 2006-10-18, 22:55   

A czemu nie ma rudych do wybor u :mrgreen: :-D

//________________________________________________________________
Poprawnie napisanie zdanie zaczynamy du?? liter? i nie za du?o tych emotikonek ?
Rudych nie ma bo pytamy o blondynki i brunetki masz ochot? pyta? o rude , kasztanowe itp. Napisz nowy w?tek na Forum.

Timon

Wysłany: 2006-10-21, 22:42   

taaaak, brunetka. Ja dwa dni temu w Warszawie sie przjecha?em na blondynce, a na brunetki sie nie skar?e :-D

Gość

Wysłany: 2006-11-06, 23:43   

sekta napisał/a:
A czemu nie ma rudych do wybor u :mrgreen: :-D

hahahhahah ale mam lachen :)

---------

kidman likes blondynki :D

#Urban Horn
Active Team

Wysłany: 2006-12-02, 21:09   

A gdzie sa rude i ?yse Jankow??? poprzednia moja byla sliczna brunetka teraz mam ... sliczna blondynke :D:D:d . Nie wiem czemu ale zdecydowanie wole brunetki co przeczy temu kogo mam teraz. Jednak przy wyborze jesli kobieta jest super to kolor wlosow sienie liczy :D:D

ALEKS
Gość
Wysłany: 2006-12-20, 21:32   

zdecydowanie brunetki :) ich pi?kne ciemne oczy i w?osy mnie powalaj? :) pozatym s? bardziej inteligentne ni? pustackie blond lale z tipsami 8-)

#glencu
Active Team

Wysłany: 2006-12-20, 23:16   

Niby dlaczego s? bardziej inteligentne?I dlaczego s?dzisz, ?e blondynki s? pustackimi lalami??I w jakim ty ?wiecie ?yjesz nie widzia?e? brunetki z tipsami??Bo ja widzia?em, ba nawet rud? widzia?em!Jak jeste? taki m?dry to powiedz mi dlaczego te twoje pi?kne brunetki s? m?dzrzejsze od blondynek?Bo ja my?le, ?e kolor w?osów nie ?wiadczy o inteligencji.

#Urban Horn
Active Team

Wysłany: 2006-12-21, 17:42   

Pewnie ze nie swiadczy. Przyjelo sie tak bo blond lala wyglada jak pusta barbi. I tyle. nie uwazam ze blondyny som gupie :mrgreen: . Ale powiem szczerze ze spotkalem nieraz podrasowane sliczne blondyny ale strasznie plytkie i glupie. A i w TV widac-Mandaryna i Doda. macie jednak racje piekne brunetki z dlugimi pofalowanymi wlosami i wielkimi ciemnymi oczayma z cud figura to cos niepowtarzalnego. Mam takie kolezanki i szczena mi opada jak sie nieraz odpicuja.

Ozzi

Wysłany: 2007-12-10, 17:51   

proste, ?e brunetki LOL

rouge

Wysłany: 2008-04-23, 18:53   

ja tam lubi? i brunetki i blondynki - tylko ?eby w g?owie mia?y dobrze pouk?adane - czasami jak si? widzi i s?yszy niektóre dziewczyny to tylko wia? - tak? pustk? od niech wieje ?e szkoda gada?....

@Svirus
Administrator

Wysłany: 2009-04-12, 09:43   

Od zawsze brunetki mnie bardziej poci?ga?y... i tak ju? zostanie :)

Odpowiedz do tematu