|
Jaka powinna by? idealna kobieta ??? |
| Autor |
Wiadomość |
dominika_1989

|
Wysłany: 2006-10-14, 13:30 Jaka powinna by? idealna kobieta ???
|
|
|
Ciekawe czego tak naprawd? m??czy?ni poszukuj? w kobietach?
Matek ,kochanek,przyjació?ek?Zapewne wszystkiego po trochu.Zastanawia mnie jaka na dzie? dzisiejszy jest dla m??czyzny idealna kobieta?Jakie cechy charakteru s? dla nich najistotniejsze? Pewnie sprowokuj? panów do pisania,bo ja my?l? ?e wi?kszo?? z nich my?li doln? cz??ci? cia?a i szukaj? w kobietach przede wszystkim kochanek,potem kucharek by zaspokoi?"g?ód brzucha"nast?pnie przyjació?ek ale takich co umiej? s?ucha?.
|
| Ostatnio zmieniony przez KiDMaN 2008-09-21, 14:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
#jankow
Active Team

|
Wysłany: 2006-10-14, 21:07
|
|
|
No w?a?nie idealna kobieta ? Moim zdaniem nie ma chyba idea?ów cz?owieka czyli takie wszystko w jednym idealne kojarzy mi si? jako? ?le i w dzisiejszych czasach wyznacz pewne standardy ?ycia , a nie o to w sumie chodzi , ok przejd?my do sedna zadanego pytania .
Moja odpowied? zabrzmi mo?e banalnie i do?? prosto otó? wg mnie "Kobieta musi mie? to Co? czego nie ma inna"
Jak napisa? kiedy? Cyprian Kamil Norwid
Dzi? nie szuka nikt pi?kna... ?aden poeta -
?aden sztukmistrz - amator - ?adna kobieta - Dzi? szuka si? tego, co jest powabne,
I tego - co jest uderzaj?ce!
Cyprian Kamil Norwid |
|
|
|
|
sekta
Gość
|
Wysłany: 2006-10-18, 21:58
|
|
|
| Tekst usuni?ty przez Administratora nie wnosi ?adnej merytorycznej tre?ci do w?tku. |
|
|
|
|
#Urban Horn
Active Team

|
Wysłany: 2006-12-02, 21:03
|
|
|
| No to prawda.idealnej kobiety nie ma. Jak widze jakas piekna,sliczna, ladna i ogolnie powabna dziewczyne to musi miec zjechany charakter :D:D hehe nie no nie kazda oczywiscie. Znam wiele kobiet i to tak jak z facetami. Nie ma idealu. A wszystko wychodzi w praniu |
_________________ Jedyne co cz?owiek musi, to umrze?.
 |
|
|
|
|
zuza3838

|
Wysłany: 2007-01-24, 16:25
|
|
|
| do??czam si? do pozosta?ych , nie ma idea?ów ale ?eby by? blizko idea?u powiem ?e kobieta tak jak i jej partner powinni si? wspólnie wspiera?, szanowa? i stara? si? by? dla siebie atrakcyjnymi partnerami ... to chyba najbardziej przbli?y do idea?u ... czasem tak bwa ?e kobieta nie musi by? specjalnie pi?kna ale ma w sobie co? takiego ?e przyci?ga do niej p?e? przeciwn? ... mo?e to jej zachowanie ,styl bycia ,lub tzw. feromony ... wiele czynników mo?e na to si? sk?ada? .... ale tak naprawd? najbli?ej idea?u jest chyba kobieta która jest jedyn? istot? dla m??czyzny i poza ni? ?adnej innej nie widzi ... |
|
|
|
|
Daria zgr
|
Wysłany: 2008-07-14, 18:52
|
|
|
| jezeli kobieta jest inteligentna to moze byc brzydka a i tak zawsze bedzie sie wyrozniala od dziewczyn ktore nie maja za duzo rozumu a jezeli jest przy tym ladna i mila to juz jest bomba i wiecej nie trzeba |
|
|
|
|
|
|