Forum Dyskusyjne - Black Team

Strona Główna
Grupy
Szukaj

Przekazanie forum

Przeka?e administracje forum w dobre r?ce. O szczego?y prosz? pisa? na maila kidman[at]kidman.pl

Dlaczego warto się  Zarejestrować  na naszym Forum ?

Rejestrując konto na Forum Black Team otrzymujesz min:
- Możliwość edycji własnych wiadomości na Forum - Pełny dostęp do shoutbox'a
- Dostęp do prywatnego Albumu zdjęć- Alias pocztowy twojaksywka[@]team.org.pl ( Ilość ograniczona)
- Możliwość udziału w konkursach i ankietach
Przejdź do formularza rejestracyjnego

Poprzedni temat :: Następny temat
do kobiet : jaki jest wasz idea? m??czyzny?
Autor Wiadomość
#Serena
Active Team

Wysłany: 2007-01-28, 18:13   do kobiet : jaki jest wasz idea? m??czyzny?

jaki jest wasz idea? m??czyzny? moim jest zielonooki brunet,wysoki,s?ucha? powinien rocka i metalu tak jak ja i powinien by? czu?y , kochaj?cy i opieku?czy... ;-)

dominika_1989

Wysłany: 2007-01-30, 15:50   

Jeszcze niedawno moim idea?em me?czyzny by? ?redniego wrostu blondyn o niebieskich oczach, dobrze zbudowany. Teraz wiem, ?e na wygl?d nie ma co patrze?. Najwa?niejsze by facet by? milutki, szczery !!!, opieku?czy, delikatny i szalony bo nie wytrzyma?abym jednego dnia z markotnym ponurakiem :mrgreen:

+agniecha_a
Moderator

Wysłany: 2007-01-30, 16:04   

Dominika zgadzam sie z Toba ze na wyglad nie ma co patrzec najwazniejsze jest to zeby chlopak byl opiekunczy i czuly :-)

dominika_1989

Wysłany: 2007-01-30, 16:14   

jednego jestem pewna jak facet jest szczery, nie k?amie tak jak wiekszosc tego gatunku (bez obrazy panowie) to znajdzie sobie wiele adoratorek :-D i nie musi to byc jakis super prystojniaczek ;-) Jestem tego pewna :mrgreen: Sami sprawdzcie :-P

+Seveera
Moderator

Wysłany: 2007-01-30, 22:57   

I ja si? z wami zgadzam dziewcz?ta.

Na wygl?d nie ma co patrze?, bo to na prawd? nie jest najwa?niejsze. Dla mnie z cech zewn?trznych faceta wa?ny jest tylko wzrost. Je?li ma wi?cej ni? ja (czyli ponad 182cm), je?li jest mi?y, potrafi o wszystkim pogada?, ?mia? si? z samego siebie, i kocha? mnie tak jak ja jego, to jest idea?em faceta. Jakby jeszcze przy okazji nie pali?, a pi? tylko okazjonalnie, to ja poprosz? :-)

Prawda, ?e nie s? to wielkie wymagania?

Abstrachuj?c od realnego ?wiata i jego mo?liwo?ci, moim idea?em faceta jest wysoki, dobrze zbudowany, d?ugow?osy brunet, o szarych, przejmuj?cych oczach, w których momentalnie si? kobieta zatraca, romantyczny do granic mo?liwo?ci, oddany i kochaj?cy ponad wszystko.

Ech, chyba sobie jaki? film zaraz w??cz?, bo mi si? na p?akanie zebra?o ;-)

Trzymajcie si? ciep?o dziewczyny :-)

Zapraszam na moj? STRON? DOMOW?!

#glencu
Active Team

Wysłany: 2007-01-30, 23:13   

Ale z was marzycielki... :mrgreen:

#Serena
Active Team

Wysłany: 2007-02-01, 18:02   

hehehe no a jak :D no ale ka?dy ma prawo do w?asnych marze?...:) Seveera,ja te? lubi? facetów z d?ugimi w?osami :P

#glencu
Active Team

Wysłany: 2007-02-01, 18:21   

No pewnie, ?e kazdy ma prawo do w?asnych marze?.Tak tylko sobie napisa?em, hehe :-P

#Serena
Active Team

Wysłany: 2007-02-04, 12:44   

aha :P

IRO

Wysłany: 2007-03-01, 16:12   

Na Proudhona! wszyscy o blondynach :P.
No nic. U mnie wa?ne s? tylko 3 rzeczy u mojego idea?u:
Aby mia? tak? sam? ide? co ja. Najlepiej blond irokeza ( bo takei s? najlepsze ) i reszte przyjm? jaka b?dzie.

Na szcz??cie z mojej strony to nie s? tylko marzenia, bo wielu takich znam... :mrgreen:
jestem wielki. Wielki jak Bóg

#Serena
Active Team

Wysłany: 2007-03-03, 17:45   

ja nie gadam o blondynach tylko o brunetach :P

beatka8

Wysłany: 2007-10-02, 12:39   

Jak to nie ma co patrze? na wygl?d?? trzeba patrze? ale nie mo?e si? to sta? jedynym kryterium oceny. Dla mnie np idealny facet to taki którego si? nie powstydze wychodz?c z nim mi?dzy ludzi czy zabieraj?c go do rodziny na wesele jako osob? towarzysz?c?. Je?li chodzi o wygl?d musi by? wyzszy ni? ja. Musi by? m?ski. Tak ?ebym si? czu?a bezpiecznie w jego ramionach :)))) i lubie si? po?mia? z opowi?ci kochanego. poczucie humoru mile widziane nie znosze komputerowcow i moli ksiazkowych. facet niech b?dzie rozrywkowy ;) dokl\?adnie taki jak mój m?? :***

@KiDMaN
Administrator

Wysłany: 2007-10-02, 20:22   

Cytat:
nie znosze komputerowcow

no ch?opaki s?yszeli?cie , sprzedawa? komputery :!: :mrgreen: :mrgreen:

Specjalista ds. Kreacji Stron WWW

beatka8

Wysłany: 2007-10-04, 07:05   :-)

Grzegorz bez przesady :) ale jak facet sp?dza pó? dnia w pracy a drugie pól przy komputerze i nie ma czasu nawet na porz?dny sex? :)))) to beznadziejna sprawa:)

@KiDMaN
Administrator

Wysłany: 2007-10-04, 22:10   

pó? dnia w pracy za to pó? dnia w pracy ale jak kobieta wydaje kas? po miesi?cu to jest ok, ale oczywi?cie cz?sto to nie jest doceniane najlepiej facet powinien by? w domu i kas? przynosi?. Czasem facet potrzebuje sobie stres po pracy odreagowa? , jak my?lisz dobre rozwi?zanie to wy?y? sie na ?onie ? czy mo?e wyl?dowa? sie na gierce ?cigaj?c sie autem czy buduj?c sobie co? . Wcale nie jest powiedziane ?e drugie pól dnia przy komputerze.

Troszk? sie zap?tla dyskusja bo ma?o jest kobiet które potrafi? zrozumie? ze takie zabawki dla faceta jak sprz?t rtv czy komputerowy to wspania?a rzec. Za? nam ci??ko zrozumie? co was bawi w zas?onkach chodniczkach ozdobach dywanikach itd ..

Co do informatyków to powiem ci ze ja jestem informatykiem ze specjalizacja technologie internetowe. Pracuje w bardzo du?ej firmie ( nie b?d? reklamowa? tym razem ka?dy tu bywalec wie gdzie pracuje ) faktycznie du?o czasu sp?dzam przy komputerze bo po pierwsze to moja praca po drugie pasja po trzecie ch?? rozwoju i doskonalenia co za tym idzie wi?ksze pieni?dze i ?ycie na wy?szym standardzie. Komputera nie traktuje do gier tylko jako swoje narz?dzie .. oczywi?cie zdarza mi sie u?y? go dla przyjemno?ci , ale przecie? to sprz?t multimedialny mog?cy s?u?y? do wielu rzeczy...

Powiedz mi czy ogl?danie dobrego filmu z m??em na komputerze z pod??czonym kinem domowym nie sprawi?o by ci przyjemno?ci ?

Czy s?uchanie ulubionej audycji w radiu nie jest fajne bo np zwyk?e twoje radio nie ?apie okre?lonych stacji ?

Czy wybór jakiego? nowego np mebla (cho?by do sprawdzenia cen i zorientowania sie w standardach ) z m??em nie u?atwi?o by ci wyboru ?

Czy pisanie na tym forum nie daje ci pewnej satysfakcji , ulgi ?

Te? u?ywasz komputera a bardzo krytykujesz informatyków , to takie sam zawód jak policjant czy kucharz .. z tym ?e wydaje mi sie ?e kobiety tego zawodu nie lubi? bo nie odnosz? ?adnych korzy?ci :!: , przynajmniej ich nie widz? ni? gdyby cho?by nawet mieli m??a kucharza .. przecie? kucharz to obiad zrobi ?onie a informatyk ? no co ? ja wiem co i troch? mnie boli ?e nikt tego nie docenia ...

Co do po??danego sexu .. zapytaj moj? ?on? czy ja zadowalam

Na koniec aby nie odbiega? od tematu tego forum.
Uwa?am ?e dla wi?kszo?ci kobiet nie ma idealnego m??czyzny (nie mówi? wszystkich)
Odwracaj?c temat : czy dla mnie istnieje idealna doskona?a kobieta ? tak to moja ?ona .. która ma wady i zalety, jednak ja je akceptuje i mimo ?e czasem sie k?ócimy jeden drugiemu sprawia ból , nie potrafi zrozumie? drugiego jego potrzeb to jednak sie staramy mimo trudno?ci i my?l? ?e to jest ta idealno?? .. aby próbowa? zrozumie? t? drug? stron? i d??enie do idealno?ci ... niestety sama w sobie idealno?? jest nie mo?liwa ..

Specjalista ds. Kreacji Stron WWW

Odpowiedz do tematu