|
do kobiet : jaki jest wasz idea? m??czyzny? |
| Autor |
Wiadomość |
beatka8
|
Wysłany: 2007-10-09, 17:36
|
|
|
| Hmmm w?a?ciwie Grze?ku masz racje. Je?li chodzi o tych informatykow ble ble :) i faktycznie udowodni?? mi ?e w pewnym stopniu mo?e nawet du?ym myl? si?. Ja jednak pisz? o skrajnych przypadkach. Kiedy M?? wraca z pracy i buch! do komputera bo musi co? tam zrobi? i pod ?adnym pozorem nie wolno mu przeszkadza?! Po prostu chyba szlag by mnie trafi?. Pewnie ?e on te? uzywa komputera ale nie absorbuje go to do reszty. i zazwyczaj robi to podobnie jak ja .... kiedy mnie nie ma w domu lub kiedy ja ogl?dam jaki? swój program w tv :) generalnie raczej rzadko i je??i ju? to nie 3 czy tam 5 godzin. I tak jest dobrze:) I nie zgadzam si? z tym ?e kobiety licz? na to ?e ich m?? b?dzie siedzia? w domu i kase by? musi. No chyba ?e jakie? g?upi? g?si. Ja sama pracuje i nie?le zarabiam i nie musz? od m??a egzekwowa? pieni?dzy na dywaniki firaneczki i czy inne moje zachcianki. Tak dzielimy pieni??ki ?e jeszcze niegdy nie by?o sporu o kase. |
|
|
|
|
@KiDMaN
Administrator

|
Wysłany: 2007-10-09, 20:27
|
|
|
| Sorki ponios?o mnie w ostatnim po?cie, ale to dlatego ?e ja jak wracam z pracy to siadam przy kompie i .. i pracuje ... Moja ?ona niestety nie pracuje a kto? musi zarobi? a nie chce takiej sytuacji ?e którego? dnia powiem ?onie ?e nie mam ju? kasy na zakupy i ?wie?e pieczywo rano .. Dlatego robie na 2 etat w domu. Weekendy staram sie zapomnie? o pracy i sp?dza? je z ?ona. My?l? sie dorobi? w krótkim czasie i wtedy 8 godzin pracy i wolne ale na razie wole popracowa? zanim pojawi? sie dzieci bo tego bym nie prze?y? jak bym nie mia? co da? dziecku je??. |
_________________ Grzegorz Kaim
Specjalista ds. Kreacji Stron WWW
|
|
|
|
|
|
|