Forum Dyskusyjne - Black Team

Strona Główna
Grupy
Szukaj

Przekazanie forum

Przeka?e administracje forum w dobre r?ce. O szczego?y prosz? pisa? na maila kidman[at]kidman.pl

Dlaczego warto się  Zarejestrować  na naszym Forum ?

Rejestrując konto na Forum Black Team otrzymujesz min:
- Możliwość edycji własnych wiadomości na Forum - Pełny dostęp do shoutbox'a
- Dostęp do prywatnego Albumu zdjęć- Alias pocztowy twojaksywka[@]team.org.pl ( Ilość ograniczona)
- Możliwość udziału w konkursach i ankietach
Przejdź do formularza rejestracyjnego

Poprzedni temat :: Następny temat
Czy uwazacie ze sex umacnia zwiazek ?
Autor Wiadomość
dominika_1989

Wysłany: 2006-10-14, 14:45   Czy uwazacie ze sex umacnia zwiazek ?

Pytam o to bo jestem bardzo ciekawa waszych opinii ? nietylko kobiet ale rowniez i panow, wiec piszcie co o tym sadzicie :)

+agniecha_a
Moderator

Wysłany: 2006-10-18, 10:31   

Wed?ug mnie sex powinien dopiero by? brany pod uwag? po ?lubie ale wiadomo jak jest w dzisiejszych czasach... Moim zdaniem sex wzmacnia wi?? mi?dzy lud?mi którzy s? naprawd? "dla siebie"....

#jankow
Active Team

Wysłany: 2006-10-18, 20:15   

No wiesz w sumie to my?l? podobnie ( ach te dzisjejsze czasy ;-) ), te? uwa?am ?e sex umacnia zwi?zek dwojga ludzi , ale nie tylko on si? w ?yciu liczy.

A tak na marginesie to czemu Panowie z forum omijacie ten dzia? ?

+agniecha_a
Moderator

Wysłany: 2006-10-21, 16:44   

Tak mi sie wydaje iz faceci sie boja rozmawiac na takie tematy ;) ( bez obrazy ) Sa wyjatki wiem o tym doskonale ;)

dominika_1989

Wysłany: 2006-10-22, 11:45   

Hmmm... Ja w pewnym stopniu z Wami si? nie zgodze gdyz uwa?am, ?e kazdy robi to dla w?asnej przyjemnosci czy te? aby zaspokoic swoje potrzeby seksualne. Chocia? zgodzi?abym si? z tym ze sex moze umacnia? zwiazek dwojga osob, ktore sa naprawde dla siebie stworzone i przedewszystkim nie jest to przypadkowy czy tez "jednorazowy" sex. :-/

#jankow
Active Team

Wysłany: 2006-10-22, 21:18   

No z t? przyjemno?ci? czy potrzebami masz s?uszn? racj? , zwracam honor ale tak jak pisa?em nie samym sexem cz?owiek ?yje .

A panowie co dalej nic :oops:

+Seveera
Moderator

Wysłany: 2006-10-23, 13:29   

Widocznie forumowi Panowie, jeszcze nie maj? do?wiadczenia w temacie. ;-)

A co do w?tku...

Przyznam, ?e seks wnosi do ?ycia wiele uciech ;-) ale równie? zgodz? si? z tez?, ?e bez tego te? da si? ?y? (wko?cu jest co? takiego jak "samozadowalacze" ró?nej ma?ci :-P )

Jedni b?d? uprawia? seks z ciekawo?ci, inni b?d? czeka? z tym momentem na w?a?ciw? osob?. Wi?c nie ma regu?y, a "po ?lubie" staje si? coraz cz??ciej reliktem presz?o?ci.

Masz t? drug? po?ówk? to nie widz? powodu by czeka?.
Czujecie, ?e musicie to zrobi?, ?eby wiedzie? jak to jest?Czysta ciekawo?? - prosz? bardzo.

Prawdziwym cementem dla zwi?zku nie jest seks (cho? stanowi wa?ny element)
ale rozmowa i zrozumienie stron. Seks to smaczek, przyprawa.
Jej brak odbija si? czasami negatywnie na psychice, ale to ju? inny temat do rozwa?a?. ;-)

Zapraszam na moj? STRON? DOMOW?!

Spark

Wysłany: 2006-11-08, 02:20   

Uwa?am ?e sex w pewnym stopniu umacnia zwi?zek dwojga ludzi. Jest to w ko?cu jakie? jednoczenie nie tylko cia?a.
Mo?e i samym sexem cz?owiek nie ?yje ale odgrywa on dosy? wa?n? rol? w zwi?zku. My?l? ?e nie da si? go utrzyma? bez tego "dodatku".

Madzia

Wysłany: 2006-11-09, 19:27   

ja uwa?am, ?e sex , UDANY SEX, jest podstaw? funkcjonowania zwi?zku :-)

sara1234

Wysłany: 2006-12-12, 02:45   

Czy seks umacnia zwiazek? Sadze, ze tak. Jesli dwoje zakochanch, oddanych sobie ludzi decyduje sie na milosc fizyczna owszem umacnia to wiezi miedzy nimi, zaciasnia ich relacje... Lecz niestety gdy konczy sie zwiazek, gdy milosc odchodzi to seks nabiera innego znaczenia- jednym slowem nie ma znaczenia :-P

markiza

Wysłany: 2007-01-18, 16:27   

jestem pewna, ?e seks jest jednym z fundamentów zwi?zku-bez niego jest po prostu niepe?nie
Seveera napisał/a:
ale równie? zgodz? si? z tez?, ?e bez tego te? da si? ?y?
w zwi?zku?nie s?dz?. Nie wyobrazam sobie prawdziwej mi?o?ci bez elementu po?adania i ?ycia w celibacie-chyba, ?e mówimy o miesi?cznym chodzeniu

123
Gość
Wysłany: 2007-03-21, 01:54   

co oznaczaj? koraliki na przegubach d?oni u dziewcz?t. . , ?

acoc

Wysłany: 2007-03-27, 20:31   

umacnia i to niesamowicie! :)
Problem w tym, ze jezeli ma zwiazek inne podstawy niz seks, to seks go bardzo umacnia, a jezeli jest tylko seks, to powstaje taka atrapa wielkiej bliskosci. Jest tylko mocna bliskosc fizyczna, a wydaje sie, jakby to byla milosc do konca zycia. I efekty tego sa takie jakie znamy ;(

Pozdrawiam

agencja ubezpieczeniowa http://acoc.pl

#Lu
Administrator

Wysłany: 2007-03-28, 22:48   

dobra, to ja si? przyznam na dzie?dobry, ?e moje podej?cie wyda wam si? dziecinne, ale jest proste jak autostrada A4.

Teza: Sex jednak nie umacnia zwi?zku.

Arg1: Sex uzale?nia. Tak to prawda - kiedy? trafi?o mi si? ogl?da? jaki? dokument o facecie który mia? z tym powa?ne problemy bo ?ona mu nie wystarcza?a. Chodzi? "do konkurencji" i jak dobrze pami?tam to dopiero psycholog i ?ona mu pomogli. Podobnie mo?e by? w normalnym zwi?zku. Jak? masz gwarancje ?e twój partner/partnerka zadowala si? tylko tob??

Arg2: Po sexie znika taka cz??? tajemniczo?ci, cho? to chyba z?e s?owo. Wtedy praktycznie znasz partnerk?/partnera na wylot i nie ma sk?d czerpa? przyjemno?ci ci?g?ego poznawania drugiej osoby. Jest ju? jak przeczytana ksi??ka - godna od?o?enia na pó?k?. A co je?li taki zwi?zek po czasie si? rozleci? Przez mi?osne doznania oddajemy cz??? siebie, czy tak naprawd? chcesz t? cz??? straci?? Wys?a? komu? innemu?

Arg3: Wbrew pozorom bez sexu da si? ?y?. To tylko mass-media kreuj? obraz cz?owieka, który do ?ycia oprócz wody, powietrza i jedzenia potrzebuje jeszcze sexu. Ca?kiem niedawno w TVN w bodaj?e programie "rozmowy w toku" by? temat o parach które jednak zdecydowa?y si? ?y? bez tego. Pomijaj?c kwestie moralno-etyczne sensu takich debat to jednak kto? potrafi wytrzyma? kilka lat i jako? ?yje. Kto? powie "co to za ?ycie", a no w?a?nie normalne. 17 lat jako? ?yje do tej pory i wcale mi si? nie ?pieszy zaci?ga? pierwsz? lepsz? z brzegu do ?ó?ka.

Jeszcze kto? inny powie: "Lu we? si? zamknij bo ty za m?ody jeste?", wi?c od razu uprzedz? reakcje. Dobrze i co z tego? Albert Einstein powiedzia? kiedy?, ?e wszelkie teorie powinno si? przedstawi? najpierw dzieciom. Je?li one si? z tym nie zgodz? to znaczy ?e te teorie s? do wyrzucenia. Wbrew pozorom mam doskona?y pogl?d na otaczaj?cy nas ?wiat i dok?adnie takie same prawo do wyra?enia opinii. Widze nieraz rzeczy które doros?ym unikaj?, w?a?nie dlatego ?e s? doros?ymi.

I nie zgodz? si? z wami i ca?ym ?wiatem, ?e seks po ?lubie to prze?ytek. Mo?e jestem zbytnim mistykiem, ale prawdziwa mi?o?? jest dopiero na stopniach o?tarza i wcale nie potrzebuje tego typu "dowodów".

+agniecha_a
Moderator

Wysłany: 2007-04-02, 16:19   

Bardzo dobrze napisa?e? to Lu. Naprawd? jestem pe?na podziwu bo ma?o kogo znam z ch?opaków ?eby tego nie robili jeszcze

Odpowiedz do tematu