#Lu
Administrator

|
Wysłany: 2007-04-03, 18:16
|
|
|
a widzisz? jednak mo?na si? powstrzyma?. :P
A mo?e to kwestia pewnych wpojonych zasad, tych podstawowych regu? które mimowolnie kieruj? nami? A mo?e zwyczajnie gustu? Przyk?adowo dziewczyna, która chcia?aby "kocha? si?" (cho? "z mi?o?ci? to ma niewiele wspólnego") na 4 randce pod pretekstem "sprawdzenia si?" by?aby na wej?ciu spalona. Ostatnio kto? utwierdzi? mnie w moich przekonaniach. Przez sex oddajemy bowiem pewn? ma?? cz??? siebie, poznajemy si?. Ale przecie? zwi?zek mo?e si? w ka?dej chwili rozpa??! Sk?d wiesz, ?e nie "wychowujesz" w?a?nie swojego ch?opaka dla innej dziewczyny? Mówi, ?e Ci? kocha? To tylko s?owa!! Nie mo?esz go przywi?za? na sznurku do kaloryfera (:D). Kiedy? mo?e powiedzie? "Mi?o by?o, ale jest kto?..." i co wtedy?
cytuj?c za kim? m?drym "Towar macany nale?y do "macanta""
Pomijam kwesti? ewentualnej "wpadki", bo wtedy psujecie ?ycie sobie, drugiej osoby i temu nic nie winnemu dziecku. Antykoncepcja, antykoncepcja, ale na ?ycie trzeba mie? te? jak?? KONCEPCJ?.
Dlatego uwa?am, ?e ze wskakiwaniem do ?ó?ka nie ma si? czemu spieszy?. Lepiej zachowa? si? w jednym kawa?ku dla tej jednej, wyj?tkowej osoby z któr? dane nam b?dzie sp?dzi? reszt? ?ycia. (ech rozmarzy?em si? chyba) |