|
szcz??cie |
| Autor |
Wiadomość |
#Serena
Active Team

|
Wysłany: 2007-01-28, 18:06 szcz??cie
|
|
|
| co to w?a?ciwie jest szcz??cie?...czy mo?na dozna? prawdziwego szcz??cia?... |
|
|
|
|
dorka132
|
Wysłany: 2007-02-07, 19:38
|
|
|
| hmm szcz??cie... dla ka?dego oznacza ono co? innego... je?li kto? doskonale wie czego chce to owo szcz??cie znajdzie... je?li nie hmmm to b?dzie z tym troszk? gorzej.... |
_________________ S? w ?yciu chwile, kiedy instynkt mówi "zabij", a serce dopowiada "powoli"... |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 2007-02-08, 04:56
|
|
|
szcz??cie to dla mnie np
- jak po 17 godzinach ci?g?ego patrzenia w kod xhtml/php/js mój script/efekt zadzia?a
- jak nie chodz? na wyk?ady do wyk?adowcy ca?y rok pó?niej mam z nim egzamin a on lamie nog? i na egzamin przychodz? sekretarki a ja trafiam do ostatniej ?awki ze ?ci?gami
- jak mi si? nie oberwie za wieczny ba?agan w moim pokoju ( p?yty cz??ci komputerowe xera rozsiane po wszystkich kontach )
- jak bym znalaz? w ko?cu prace zwi?zana z moim wykszta?ceniem a nie kompletnie inna
prawdziwe szcz??cie to dla mnie takie chwile w ?yciu kiedy nie ma tych z?ych emocji , z?ego samopoczucia , wszystko si? uk?ada nic nie smuci ... rzadko tak jest ale czasem si? zdarza ... czy mo?na dozna? prawdziwego szcz??cia aby trwa?o wiecznie ... nie da si? , zycie to nie bajka i czasem czlowieka uwqr**a ( zdenerwuje ) |
|
|
|
|
wyimaginowana
|
Wysłany: 2008-06-24, 18:26
|
|
|
szcz??ciem, wed?ug mnie, jest ka?da chwila, w której szczerze si? u?miechamy.....
Nie powinni?my szuka? szcz??cia daleko, czeka? na nie. Musimy nauczy? si? rzeczywi?cie odczuwa? szcz??cie tu i teraz :) kiedy mamy powód do rado?ci, ?miechu, gdy w danej chwili nie mamy powodów do zmartwie?....To jest w?a?nie szcz??cie :) |
|
|
|
|
|
|