Forum Dyskusyjne - Black Team

Strona Główna
Grupy
Szukaj

Przekazanie forum

Przeka?e administracje forum w dobre r?ce. O szczego?y prosz? pisa? na maila kidman[at]kidman.pl

Dlaczego warto się  Zarejestrować  na naszym Forum ?

Rejestrując konto na Forum Black Team otrzymujesz min:
- Możliwość edycji własnych wiadomości na Forum - Pełny dostęp do shoutbox'a
- Dostęp do prywatnego Albumu zdjęć- Alias pocztowy twojaksywka[@]team.org.pl ( Ilość ograniczona)
- Możliwość udziału w konkursach i ankietach
Przejdź do formularza rejestracyjnego

Poprzedni temat :: Następny temat
szcz??cie
Autor Wiadomość
#Serena
Active Team

Wysłany: 2007-01-28, 18:06   szcz??cie

co to w?a?ciwie jest szcz??cie?...czy mo?na dozna? prawdziwego szcz??cia?...

dorka132

Wysłany: 2007-02-07, 19:38   

hmm szcz??cie... dla ka?dego oznacza ono co? innego... je?li kto? doskonale wie czego chce to owo szcz??cie znajdzie... je?li nie hmmm to b?dzie z tym troszk? gorzej....

Gość

Wysłany: 2007-02-08, 04:56   

szcz??cie to dla mnie np
- jak po 17 godzinach ci?g?ego patrzenia w kod xhtml/php/js mój script/efekt zadzia?a
- jak nie chodz? na wyk?ady do wyk?adowcy ca?y rok pó?niej mam z nim egzamin a on lamie nog? i na egzamin przychodz? sekretarki a ja trafiam do ostatniej ?awki ze ?ci?gami
- jak mi si? nie oberwie za wieczny ba?agan w moim pokoju ( p?yty cz??ci komputerowe xera rozsiane po wszystkich kontach )
- jak bym znalaz? w ko?cu prace zwi?zana z moim wykszta?ceniem a nie kompletnie inna

prawdziwe szcz??cie to dla mnie takie chwile w ?yciu kiedy nie ma tych z?ych emocji , z?ego samopoczucia , wszystko si? uk?ada nic nie smuci ... rzadko tak jest ale czasem si? zdarza ... czy mo?na dozna? prawdziwego szcz??cia aby trwa?o wiecznie ... nie da si? , zycie to nie bajka i czasem czlowieka uwqr**a ( zdenerwuje )

wyimaginowana

Wysłany: 2008-06-24, 18:26   

szcz??ciem, wed?ug mnie, jest ka?da chwila, w której szczerze si? u?miechamy.....
Nie powinni?my szuka? szcz??cia daleko, czeka? na nie. Musimy nauczy? si? rzeczywi?cie odczuwa? szcz??cie tu i teraz :) kiedy mamy powód do rado?ci, ?miechu, gdy w danej chwili nie mamy powodów do zmartwie?....To jest w?a?nie szcz??cie :)

Odpowiedz do tematu