|
czy istnmieje idealny m??czyzna? |
| Autor |
Wiadomość |
zuza3838

|
Wysłany: 2007-01-23, 23:08 czy istnmieje idealny m??czyzna?
|
|
|
| napewno jest to temat bardzo dyskusyjny ... ja uwa?am ?e nie ma idea?ów i ?e ka?dy z nas ma swoje wady i zalety ... je?li si? kogo? kocha jest si? w stanie nauczy? ?y? z niektórymi wadami partnera oczekuj?c takiej samej wyrozumia?o?ci od niego .... ale wiadomo nie od dzi? ?e samemu by? jest bardzo smutno. |
|
|
|
|
dorka132
|
Wysłany: 2007-02-07, 19:46
|
|
|
| podzielam Twoje zdanie na ten temat... podstaw? zwi?zku dla mnie jest przede wszystkim tolerancja i zrozumienie... oczywi?cie do niektórych wad partnera trzeba si? przyzwyczai? a niektóre po prostu zaakceptowa?.... |
_________________ S? w ?yciu chwile, kiedy instynkt mówi "zabij", a serce dopowiada "powoli"... |
|
|
|
|
IRO

|
Wysłany: 2007-03-01, 15:55
|
|
|
No ba.
Idea?y s?. Zale?y tylko, jakie mamy wobec nich wymagania. W przyk?adzie podam ?e dla mojej znajomej idea?em jest facet z dredami o niez?ym poczuciu humoru.
Ale, ale.
Oczywi?cie je?li szukamy osoby idealnej pod ka?dym wzgl?dem, kiedy nie chcemy akceptowa? tego jacy s? lecz na si?? szukamy osób które nam pasuj?. Nie ma czego? takiego.
Bo je?li ?ekomy "kandydat na idea?a" zaczyna pracowa? nad swoim cia?em, zaniedbuje inn? sfer? swojego np. charakteru. W ogóle z idea?ami ?wiat by?by nudny.
A je?li chodzi o wady i zalety:
Co dla jednego cz?owieka jest wad?, innego zdaniem to zaleta.
Czy istnieje co? takiego jak wada? - chyba nie. |
_________________ Oczy zawi?zane, r?ce skr?powane
jestem wolny. Wolny jak wiatr.
Mózg wydrenowany, dysk wykasowany
jestem wielki. Wielki jak Bóg |
|
|
|
|
#Serena
Active Team

|
Wysłany: 2007-03-04, 20:26
|
|
|
| ka?dy facet ma jakie? wady :) |
|
|
|
|
#Weronika
Active Team

|
Wysłany: 2007-03-06, 19:26
|
|
|
| Powo?am si? na Maksa Webera :) powiedzia? on mianowicie, ze typy idealne s? w rzeczywisto?ci nieosi?galne!!! wiec nie ma nad czym si? zastanawia? - idealy to my sobie mozemy wyobrazac i o ich spotkaniu mozemy tylko pomarzyc :) wiec wniosek: jestesmy tylko ludzmi i wszyscy mamy wady :) |
_________________ Ludzie twierdz?, ?e Ziemia jest okr?g?a. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzy?! |
|
|
|
|
GusiaQ
|
Wysłany: 2007-07-30, 19:48
|
|
|
| nie ma ludzi 100% idealnych, ka?dy jest inny i ka?dy ma swoje wady...teraz to ci??ko o idea?... |
|
|
|
|
+Quisto
Moderator

|
Wysłany: 2007-07-31, 08:09
|
|
|
Wybacz? Panie ?e si? wtr?c?, ale
| GusiaQ napisał/a: | | teraz to ci??ko o idea? |
znaczy si? ?e kiedy? by?o inaczej? |
|
|
GusiaQ
|
Wysłany: 2007-07-31, 19:25
|
|
|
hmmm czy inaczej? mo?e mia?am inny pogl?d na to wszystko jak by?am m?odsza i wydawa?o mi sie, ?e idealni ludzie mnie otaczaj?, ale to tylko pozory
Gdyby byli sami idea?y to ?ycie by?oby nudne przecie? musi si? co? wiecznie dzia? bo nie mo?e by? inaczej, ale to inna bajka :) |
|
|
|
|
Asik
|
Wysłany: 2007-10-20, 00:56
|
|
|
| Oczywi?cie, ze taki nie istnieje:) jedynie w wyobra?ni :P |
|
|
|
|
MaTee
|
Wysłany: 2007-10-22, 02:01
|
|
|
Czemu zawsze poruszana jest kwestia idealnego faceta ... aa Dziewczyny ? wiem bo idealne dziewczyny z wygladu sa g?upie? Idealna osoba jest tylko trzeba ja znalesc ... tutaj pada pytanie szukamy idealnych osob z wygladu czy z wnetrza? |
|
|
|
|
|
|