|
Pomys? na konkurs |
| Autor |
Wiadomość |
@KiDMaN
Administrator

|
Wysłany: 2008-03-26, 00:44 Pomys? na konkurs
|
|
|
Kto? ma pomys? na konkurs ? czekam na wasze sugestie ?
Im trudniejszy konkurs zaproponujecie tym b?d? w stanie da? wi?ksze nagrody :o) |
_________________ Grzegorz Kaim
Specjalista ds. Kreacji Stron WWW
|
|
|
|
|
#Sorja
Active Team

|
Wysłany: 2008-03-26, 16:31
|
|
|
Hm, hm, hm. Mi wpad?o jedynie jaki? rysunek lub opowiadanie. (podstawa)
Rysunek albo musia?by by? estetycznie zrobiony, albo humorystycznie, albo pomys?owo.
Opowiadanie albo zabawne, musia?o by pasowa? do jakiego? gatunku (czy ?mieszne, czy gro?ne, itp.), albo o tym forum, albo o u?ytkownika (tylko nie jakie? obra?liwe tylko z dawk? humoru). ;)
Mo?na by by?o tez po??czy? i zrobi? konkurs na komiks. Nie tylko bra? pod uwag? estetyka pracy, ale tak?e sam pomys? na postacie i ich wypowiedzi. I mo?e by? robiony tylko w Paint'cie. program jest ogólnodost?pny i wszyscy mieliby równe szanse.
Mo?na te?... albo i nie. Mia?am na my?li zrobienie czego? a'la zak?ady bukmacherskie. Jednak tam liczy sie przede wszystkim szcz??cie i nie kryje si? tam ?adna trudno??.
O, albo znalaz? co? ciekawszego w necie. Za?o?yciel konkursy daje jaki? temat pracy. Dla przyk?adu - zwierz?ta. Ten co umie rysowa? to rysuje, ten co umie co? ciekawego napisa? pisze opowiadanie, ten co chce komiks robi komiks, ten co chce co? za?piewa? - ?piewa, a potem to jeszcze jak kto? ma mo?liwo?ci to filmy i zdj?cia. ;)
Wygrana mo?e te? dzieli? sie na kategorie, jednak kiedy jest tylko jedna nagroda to wygrywa praca naj: ciekawsza, ?adniejsza lub ?mieszniejsza.
Jejku... a tak naprawd? to nie wiedzia?am, ?e wymy?lenie konkursu mo?e by? takie trudne. ;) I wg. mnie moje pomys?y nie s? takie a? trudne. Liczymy wiec na pomoc kogo? ambitniejszego (o ile mo?na to tak nazwa?..).
Edit:
Wpatruj?c si? na spadaj?cy za oknem ?nieg wpad? mi do g?owy jeszcze pomys?. Konkurs na szablon lub kreacje strony www - to ju? jest na swój sposób trudne. ;) |
|
|
|
|
@KiDMaN
Administrator

|
Wysłany: 2008-03-30, 21:24
|
|
|
Szablon www dla forum .. to by mi si? podoba?o
Teraz trzeba przemy?le? nagrody, ponownie je?li kto? ma pomys? to ch?tnie wys?ucham ;) |
|
|
|
|
|
+agniecha_a
Moderator

|
Wysłany: 2008-05-27, 13:41
|
|
|
kidman i co z tym konkursem ?? |
|
|
|
|
@KiDMaN
Administrator

|
Wysłany: 2008-05-29, 00:05
|
|
|
jak widac gigantyczne zainteresowanie na stworzenie nowego szablonu dla forum poprostu nie daje mi mozliwosci finansowych zakupienia nagrody :P
hehe jak widzisz nikt chyba nie ma ochoty robienia szablonu ... ;/ |
|
|
|
|
|
+agniecha_a
Moderator

|
Wysłany: 2008-05-29, 10:18
|
|
|
| ja bym moze i zrobila ale nie umiem :D |
|
|
|
|
#Sorja
Active Team

|
Wysłany: 2008-05-29, 21:48
|
|
|
Ja tak samo jak agniecha_a:
| agniecha_a napisał/a: | | ja bym moze i zrobila ale nie umiem :D |
Jednak po 20 czerwca b?d? mia?a wi?cej czasu to poszperam w necie, poczytam ksi??ki i zapytam taty jak taki szablon si? robi i kto wie - mo?e si? uda. ;)
Na razie jestem zawalona nauka i poprawami na koniec roku, wiec czasu malutko. ;p |
|
|
|
|
|
|