|
zarabianie przez internet |
| Autor |
Wiadomość |
#Weronika
Active Team

|
Wysłany: 2006-10-30, 23:44 zarabianie przez internet
|
|
|
| czy da sie zarobic przez internet? co sadzicie o czytaniu maili, klikaniu w bannery, wypelnianie ankiet? probowaliscie kiedys? moze macie jakies sprawdzone firmy? opowiedzcie o swoich doswiadczeniach! |
|
|
|
|
#jankow
Active Team

|
Wysłany: 2006-10-31, 19:28
|
|
|
Wiesz ja powiem tak :
Czytanie email klikanie w bannery , wypełnianie ankiet na tym jeszcze nikt się kokosów nie dorobił i raczej nie dorobi.
A czy da się zarobić owszem np : projektując grafikę , sprzedając leyouty , pisząc skrypty php na zamówienie itp rzeczy. Kiedyś można było nieźle dorobić się na odsprzedaży domen ale teraz już jest ciężej w tym biznesie , można też ewentualnie otworzyć firmę hostingową (rynek jeszcze na to pozwala) czy sklep internetowy , lecz tutaj potrzebujemy wkładu finansowego. Przy np projektach graficznych takiego wkładu nie musi być bo robiąc to darmowym GIMP'em z pod Linux a możemy bez problemu sprzedawać nasze dzieła graficzne ( leyouty stron ) nie łamiąc tym samym chorego prawa i nie musimy tutaj mieć działalności gospodarczej bo efekt pracy jest nasz i możemy z nim zrobić co nam się podoba czyli np odsprzedać prawa do niego. |
_________________ { -e file [...] | -i | -s | <command> } |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 2006-11-01, 01:04
|
|
|
| za projektowanie stron też wielkiej kasy się nie zbierze, zwłaszcza jeśli jest się osobą prywatną, ale na pewno większe z tego pieniądze niż klikanie w bannerey czy reklamy, kiedyś probowałem w to się bawić no cóż zarobiłem w miesiącu 2 zł i dałem sobie "siana" z projektowania zbieram większe pieniążki choć nie zawsze są klienci. |
|
|
|
|
#Svirus
Active Team

|
Wysłany: 2006-11-02, 10:08
|
|
|
| Klikanie w linki i czytanie płatnych e-maili trzeba traktować jako hobby, a nie sposób zdobywania pieniedzy na życie. Są osoby które zarabiają nawet sporo kasy, ale oni zaczeli na samym poczatku, wtedy gdy, zarabianie w internecie jeszcze raczkowało w polskiej sieci. |
_________________ Prawdziwa praca Sentencje Drinki Koktajle |
|
|
|
|
|
|