|
Internet Explorer 7 do pobrania w sieci |
| Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: 2006-11-22, 20:28
|
|
|
Lu - paku2005 podał link w bbcode hide dlatego iwonka pisała odpowiedz.
Jeśli chodzi o sam IE 7 rzeczywiście teraz rozumiem dlaczego jest taki cudowny i wspaniały ... szkoda że nasze społeczeństwo internetowe jest troszkę albo aż tak zacofane :( |
|
|
|
|
#jankow
Active Team

|
Wysłany: 2006-11-22, 21:02
|
|
|
| KiDMaN napisał/a: | | szkoda że nasze społeczeństwo internetowe jest troszkę albo aż tak zacofane |
Trafne stwierdzenie , ale nie tylko nasze polskie , ludzie używają płatnych programów bo myślą że jak za coś zapłacą to jest leprze , samo IE w brew pozorom tez nie jest darmowe bo aby użytkować tą przeglądarkę trzeba posiadać licencje na Windows'a , dalsze przykłady to np programy antywirusowe których darmowe odpowiedniki są prawie takie same lub nawet leprze , nie odbiegając od tematu tak jak napisałem powyżej Microsoft próbuje gonić konkurencje , a ludzie jak to ludzie myślą że IE to bezpieczne (hehehe) , i jedyne rozwiązanie dzięki któremu mają okno na "świat". |
_________________ { -e file [...] | -i | -s | <command> } |
|
|
|
|
vaio
|
Wysłany: 2006-11-23, 12:55
|
|
|
?
//_____________________________________________________________________
Co ty koleś pisać nie umiesz ? Podwójne Ostrzeżenie od Administratora za spamowanie wątku. |
| Ostatnio zmieniony przez jankow 2006-11-23, 13:09, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
@paku2005
Administrator

|
Wysłany: 2006-11-23, 18:11
|
|
|
| mpc napisał/a: | jest lepszy od firefoxksa |
Raczej Gorszy Moze im wyglad podoba dlatego mowia ze jest lepszy? szybkosc - rzeczywiscie szybszy od IE 6 ale nie od firefoxa czy od opery.
Na powaznie nie pytajcie mnie czy przesle poczta spolszczenie bo I TAK NIE PRZESLE macie tam link na 1 stronie (takie przypadki na GG sie zdarzyly) |
_________________ Proc: ??? Mobo: Asus P5N32-E SLI 1404 Ram: ??? Grafa: ??? Dysk: ??? |
|
|
|
|
#glencu
Active Team

|
Wysłany: 2006-11-23, 23:42
|
|
|
Ja jeszcze IE7 nie testowałem i jakoś niemam zamiaru, ale z doświadczenia wiem, że wszystko co od Billa jest badziewne nie mówiąc już o jego systemach operacyjnych, dlatego przerzucam sie na Pingwinka |
|
|
|
|
#jankow
Active Team

|
Wysłany: 2006-11-24, 08:21
|
|
|
| glencu napisał/a: | | dlatego przerzucam sie na Pingwinka |
Nic dodać nic ująć . Bardzo mnie cieszy fakt iż coraz więcej osób rezygnuje z komercyjnego oprogramowania na rzecz darmowego i lepszego Linux'a , może naszą postawa przekonamy więcej użytkowników Windows'a aby przeszli na stronę Pingwinka . To na prawdę nie gryzie i nie jest takie trudne jak się niektórym może wydawać. |
_________________ { -e file [...] | -i | -s | <command> } |
|
|
|
|
lavasoft
|
Wysłany: 2006-11-25, 19:09
|
|
|
| Okno wpisywania adresu w IE7 jest przezroczyste i niewidać jaki adres się wpisuje. |
|
|
|
|
@paku2005
Administrator

|
Wysłany: 2006-11-25, 19:21
|
|
|
| lavasoft napisał/a: | | Okno wpisywania adresu w IE7 jest przezroczyste i niewidać jaki adres się wpisuje. |
Zmien wyglad na standardowy XP i wtedy bedziesz widzial te okno. Lub ustaw w ustawieniach IE w kolorach |
_________________ Proc: ??? Mobo: Asus P5N32-E SLI 1404 Ram: ??? Grafa: ??? Dysk: ??? |
|
|
|
|
Bubal
|
Wysłany: 2006-11-25, 21:22
|
|
|
BLA BLA Firefox i tak jest o wiele lepszy!!! |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 2006-11-26, 18:13
|
|
|
| to może łaskawie się wypowiedz dlaczego jest lepszy , a jak nie umiesz to przejdź sobie na stronę www.forum.domowe-przedszkole.pl tam będą akceptować tego typu wypowiedzi |
|
|
|
|
archie
|
Wysłany: 2006-11-27, 20:41
|
|
|
| Wreszcie IE dogonil FF, niestety nie wniosl nic innowacyjnego, no i potrzebna jest weryfikacja oryginalnego winxp. |
|
|
|
|
#glencu
Active Team

|
Wysłany: 2006-11-27, 23:17
|
|
|
| No wiesz ja nie wieżę aby IE kiedykolwiek dogoniło Firefoxa.IE wprowadziło nową przegladarke aby nie byc gorszą od innych na rynku, ale się to Billowi nie udało.Takie jest moje zdanie :) |
|
|
|
|
mkd001
|
Wysłany: 2006-11-28, 09:10
|
|
|
//__________________________________________________________________________________
Od Administratora
Zabawa spamerzy się skończyła , pisałem już raz , ostrzegałem lecz nie poskutkowało.
Więc na początek za naruszenie zasad Netykiety otrzymujesz Ostrzeżenie w postaci Zakazu pisania,oraz wysyłania nowych wątków.
O fakcie spamowania List dyskusyjnych / Forów zostanie również powiadomiony twój provider internetowy
jakim jest TOYA z siedzibą główną w Łodzi . |
| Ostatnio zmieniony przez jankow 2006-11-28, 10:27, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
@paku2005
Administrator

|
Wysłany: 2006-11-28, 17:39
|
|
|
| glencu napisał/a: | | No wiesz ja nie wieżę aby IE kiedykolwiek dogoniło Firefoxa.IE wprowadziło nową przegladarke aby nie byc gorszą od innych na rynku, ale się to Billowi nie udało.Takie jest moje zdanie :) |
Zgadzam sie, dobrze ze przynajmniej zmodernizowal IE bo tak to by nikt nie korzystal z IE
Sory za offtopa ale....:
| Cytat: | Od Administratora
Zabawa spamerzy się skończyła , pisałem już raz , ostrzegałem lecz nie poskutkowało.
Więc na początek za naruszenie zasad Netykiety otrzymujesz Ostrzeżenie w postaci Zakazu pisania,oraz wysyłania nowych wątków.
O fakcie spamowania List dyskusyjnych / Forów zostanie również powiadomiony twój provider internetowy
jakim jest TOYA z siedzibą główną w Łodzi . |
Jesli ktos spamuje duzo, dostal ostrzezenie i ty powiadomiles providera to Osoba spamujaca poniesie konsekwencje w postaci kary (oraz inne kary) od Admina neta wlasnie za spamowanie?
I powinno byc zabawa spamerow a nie spamerzy ;] |
|
|
|
|
@paku2005
Administrator

|
Wysłany: 2006-11-28, 21:43
|
|
|
| kisiel napisał/a: |
[ Dodano: 2006-11-28, 21:37 ]
Pobrałem plik z linku który paku podałeś, ale przy próbie rozpakowania pojawia się monit o hasło. Pytanie - jak brzmi hasło??????????? |
Wreszcie jakis sensowny post.
| Ukryta Wiadomość: | Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message --- |
|
|
|
|
|
|
|