Forum Dyskusyjne - Black Team

Strona Główna
Grupy
Szukaj

Zmiany stołków

Nastąpiła zmiana uprawnień dla dwóch administratorów, niestety zdegradowałem ich do moda z powodu braku zainteresowania forum. Paku2005. Teraz twoja szansa.

Dlaczego warto się  Zarejestrować  na naszym Forum ?

Rejestrując konto na Forum Black Team otrzymujesz min:
- Możliwość edycji własnych wiadomości na Forum - Pełny dostęp do shoutbox'a
- Dostęp do prywatnego Albumu zdjęć- Alias pocztowy twojaksywka[@]team.org.pl ( Ilość ograniczona)
- Możliwość udziału w konkursach i ankietach
Przejdź do formularza rejestracyjnego

Poprzedni temat :: Następny temat
Internet Explorer 7 do pobrania w sieci
Autor Wiadomość
Gość

Wysłany: 2006-11-22, 20:28   

Lu - paku2005 podał link w bbcode hide dlatego iwonka pisała odpowiedz.

Jeśli chodzi o sam IE 7 rzeczywiście teraz rozumiem dlaczego jest taki cudowny i wspaniały ... szkoda że nasze społeczeństwo internetowe jest troszkę albo aż tak zacofane :(

#jankow
Active Team

Wysłany: 2006-11-22, 21:02   

KiDMaN napisał/a:
szkoda że nasze społeczeństwo internetowe jest troszkę albo aż tak zacofane

Trafne stwierdzenie , ale nie tylko nasze polskie , ludzie używają płatnych programów bo myślą że jak za coś zapłacą to jest leprze , samo IE w brew pozorom tez nie jest darmowe bo aby użytkować tą przeglądarkę trzeba posiadać licencje na Windows'a , dalsze przykłady to np programy antywirusowe których darmowe odpowiedniki są prawie takie same lub nawet leprze , nie odbiegając od tematu tak jak napisałem powyżej Microsoft próbuje gonić konkurencje , a ludzie jak to ludzie myślą że IE to bezpieczne (hehehe) , i jedyne rozwiązanie dzięki któremu mają okno na "świat".

vaio

Wysłany: 2006-11-23, 12:55   

? :-D

//_____________________________________________________________________
Co ty koleś pisać nie umiesz ? Podwójne Ostrzeżenie od Administratora za spamowanie wątku.
Ostatnio zmieniony przez jankow 2006-11-23, 13:09, w całości zmieniany 1 raz  

@paku2005
Administrator

Wysłany: 2006-11-23, 18:11   

mpc napisał/a:
jest lepszy od firefoxksa :!:

Raczej Gorszy ;-) Moze im wyglad podoba dlatego mowia ze jest lepszy? szybkosc - rzeczywiscie szybszy od IE 6 ale nie od firefoxa czy od opery.

Na powaznie nie pytajcie mnie czy przesle poczta spolszczenie bo I TAK NIE PRZESLE macie tam link na 1 stronie (takie przypadki na GG sie zdarzyly)

#glencu
Active Team

Wysłany: 2006-11-23, 23:42   

Ja jeszcze IE7 nie testowałem i jakoś niemam zamiaru, ale z doświadczenia wiem, że wszystko co od Billa jest badziewne nie mówiąc już o jego systemach operacyjnych, dlatego przerzucam sie na Pingwinka :mrgreen:

#jankow
Active Team

Wysłany: 2006-11-24, 08:21   

glencu napisał/a:
dlatego przerzucam sie na Pingwinka

Nic dodać nic ująć . Bardzo mnie cieszy fakt iż coraz więcej osób rezygnuje z komercyjnego oprogramowania na rzecz darmowego i lepszego Linux'a , może naszą postawa przekonamy więcej użytkowników Windows'a aby przeszli na stronę Pingwinka . To na prawdę nie gryzie i nie jest takie trudne jak się niektórym może wydawać.

lavasoft

Wysłany: 2006-11-25, 19:09   

Okno wpisywania adresu w IE7 jest przezroczyste i niewidać jaki adres się wpisuje.

@paku2005
Administrator

Wysłany: 2006-11-25, 19:21   

lavasoft napisał/a:
Okno wpisywania adresu w IE7 jest przezroczyste i niewidać jaki adres się wpisuje.

Zmien wyglad na standardowy XP i wtedy bedziesz widzial te okno. Lub ustaw w ustawieniach IE w kolorach

Bubal

Wysłany: 2006-11-25, 21:22   

BLA BLA Firefox i tak jest o wiele lepszy!!! :lol: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:

Gość

Wysłany: 2006-11-26, 18:13   

to może łaskawie się wypowiedz dlaczego jest lepszy , a jak nie umiesz to przejdź sobie na stronę www.forum.domowe-przedszkole.pl tam będą akceptować tego typu wypowiedzi

archie

Wysłany: 2006-11-27, 20:41   

Wreszcie IE dogonil FF, niestety nie wniosl nic innowacyjnego, no i potrzebna jest weryfikacja oryginalnego winxp.

#glencu
Active Team

Wysłany: 2006-11-27, 23:17   

No wiesz ja nie wieżę aby IE kiedykolwiek dogoniło Firefoxa.IE wprowadziło nową przegladarke aby nie byc gorszą od innych na rynku, ale się to Billowi nie udało.Takie jest moje zdanie :)

mkd001

Wysłany: 2006-11-28, 09:10   

:-)

//__________________________________________________________________________________
Od Administratora

Zabawa spamerzy się skończyła , pisałem już raz , ostrzegałem lecz nie poskutkowało.

Więc na początek za naruszenie zasad Netykiety otrzymujesz Ostrzeżenie w postaci Zakazu pisania,oraz wysyłania nowych wątków.
O fakcie spamowania List dyskusyjnych / Forów zostanie również powiadomiony twój provider internetowy
jakim jest TOYA z siedzibą główną w Łodzi .
Ostatnio zmieniony przez jankow 2006-11-28, 10:27, w całości zmieniany 2 razy  

@paku2005
Administrator

Wysłany: 2006-11-28, 17:39   

glencu napisał/a:
No wiesz ja nie wieżę aby IE kiedykolwiek dogoniło Firefoxa.IE wprowadziło nową przegladarke aby nie byc gorszą od innych na rynku, ale się to Billowi nie udało.Takie jest moje zdanie :)

Zgadzam sie, dobrze ze przynajmniej zmodernizowal IE bo tak to by nikt nie korzystal z IE :lol:

Sory za offtopa ale....:
Cytat:
Od Administratora

Zabawa spamerzy się skończyła , pisałem już raz , ostrzegałem lecz nie poskutkowało.

Więc na początek za naruszenie zasad Netykiety otrzymujesz Ostrzeżenie w postaci Zakazu pisania,oraz wysyłania nowych wątków.
O fakcie spamowania List dyskusyjnych / Forów zostanie również powiadomiony twój provider internetowy
jakim jest TOYA z siedzibą główną w Łodzi .

Jesli ktos spamuje duzo, dostal ostrzezenie i ty powiadomiles providera to Osoba spamujaca poniesie konsekwencje w postaci kary (oraz inne kary) od Admina neta wlasnie za spamowanie?

I powinno byc zabawa spamerow a nie spamerzy ;]

@paku2005
Administrator

Wysłany: 2006-11-28, 21:43   

kisiel napisał/a:

[ Dodano: 2006-11-28, 21:37 ]
Pobrałem plik z linku który paku podałeś, ale przy próbie rozpakowania pojawia się monit o hasło. Pytanie - jak brzmi hasło???????????

Wreszcie jakis sensowny post.
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość
--- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---

Odpowiedz do tematu