Forum Dyskusyjne - Black Team

Strona Główna
Grupy
Szukaj

Zmiany stołków

Nastąpiła zmiana uprawnień dla dwóch administratorów, niestety zdegradowałem ich do moda z powodu braku zainteresowania forum. Paku2005. Teraz twoja szansa.

Dlaczego warto się  Zarejestrować  na naszym Forum ?

Rejestrując konto na Forum Black Team otrzymujesz min:
- Możliwość edycji własnych wiadomości na Forum - Pełny dostęp do shoutbox'a
- Dostęp do prywatnego Albumu zdjęć- Alias pocztowy twojaksywka[@]team.org.pl ( Ilość ograniczona)
- Możliwość udziału w konkursach i ankietach
Przejdź do formularza rejestracyjnego

Poprzedni temat :: Następny temat
Blog
Autor Wiadomość
#Weronika
Active Team

Wysłany: 2006-11-30, 00:13   Blog

Piszecie blogi? dlaczego dzielicie sie swoim zyciem z cala internetowa spolecznoscia? a moze tylko czytacie? moze polecicie adresy ciekawych blogow? a moze uwazacie ze jest to zupelnie bez sensu?

#jankow
Active Team

Wysłany: 2006-11-30, 11:19   

Blogi stały sie coraz bardziej popularnym środkiem przekazu w naszym kraju , ludzie jak zauważyłem piszą o wszystkim , ja obecnie nie piszę żadnego Bloga bo czas mi na to niestety nie pozwala , ale niebawem będę chciał cos fajnego zrobić , pewnie w moim przypadku nie będzie to typowy blog oparty o jakiś ogólnodostępny skrypt do jego prowadzenia , pokuszę się może o napisanie czegoś swojego zobaczymy.

Gość

Wysłany: 2006-12-01, 01:02   

przestałem pisać jakieś 2 lata temu, obecnie jest mi to kompletnie zbędne ...

@Lu
Administrator

Wysłany: 2006-12-01, 08:17   

Hmmm, będąc szczerym to niby mam bloga, ale bardziej używam go jak chce jakiś szablon nowy zrobić, bo ostanią notę napisałem jakiś rok temu. No ale to mój skrypt i szkoda go kasować. Dlatego zawsze jak zrobię jakiś layout to znów pisze bloga przez 3 dni a potem koniec.

+agniecha_a
Moderator

Wysłany: 2006-12-01, 17:09   

Dla mnie to wielkie nieporozumienie pisanie blogow jakichs tam zwlaszca o swoim zyciu. Rozumiem jesli ktos sie o cos zapyta ale jesli mowi o tym co bylo wczoraj przedwczoraj czy dzisiaj?? No wiecie co.. To lekka przasada.. Sory nie chce nikogo obrazac poprostu wyrazam swoje zdanie. Mam nadzieje ze nikogo nie obrazilam.

sara1234

Wysłany: 2006-12-12, 01:22   

Pisanie bloga to calkiem fajna sprawa z tym, ze ja jakos nie moglam sie przelamac. Nie chcialam pisac o swoim zyciu wiedzac, ze bedzie to ogolnodostepne, ze kazdy bedzie mogl wyrazic swoja opinie... Nieee to nie dla mnie... Musze jednak pwiedzec, ze trafilam na kilka bardzo fajnych blogow i na kilka mniej fajnych :-P Mino wszystko nigdy nie skrytykuje tych ktorzy je pisza :-)
Wole jednak swoj podreczny pamietnik, ktory od czasu do czasu siegam z szuflady ;-)

Odpowiedz do tematu