|
Blog |
| Autor |
Wiadomość |
#Weronika
Active Team

|
Wysłany: 2006-11-30, 00:13 Blog
|
|
|
| Piszecie blogi? dlaczego dzielicie sie swoim zyciem z cala internetowa spolecznoscia? a moze tylko czytacie? moze polecicie adresy ciekawych blogow? a moze uwazacie ze jest to zupelnie bez sensu? |
_________________ Ludzie twierdzą, że Ziemia jest okrągła. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzyć! |
|
|
|
|
#jankow
Active Team

|
Wysłany: 2006-11-30, 11:19
|
|
|
| Blogi stały sie coraz bardziej popularnym środkiem przekazu w naszym kraju , ludzie jak zauważyłem piszą o wszystkim , ja obecnie nie piszę żadnego Bloga bo czas mi na to niestety nie pozwala , ale niebawem będę chciał cos fajnego zrobić , pewnie w moim przypadku nie będzie to typowy blog oparty o jakiś ogólnodostępny skrypt do jego prowadzenia , pokuszę się może o napisanie czegoś swojego zobaczymy. |
_________________ { -e file [...] | -i | -s | <command> } |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 2006-12-01, 01:02
|
|
|
| przestałem pisać jakieś 2 lata temu, obecnie jest mi to kompletnie zbędne ... |
|
|
|
|
@Lu
Administrator

|
Wysłany: 2006-12-01, 08:17
|
|
|
| Hmmm, będąc szczerym to niby mam bloga, ale bardziej używam go jak chce jakiś szablon nowy zrobić, bo ostanią notę napisałem jakiś rok temu. No ale to mój skrypt i szkoda go kasować. Dlatego zawsze jak zrobię jakiś layout to znów pisze bloga przez 3 dni a potem koniec. |
|
|
+agniecha_a
Moderator

|
Wysłany: 2006-12-01, 17:09
|
|
|
| Dla mnie to wielkie nieporozumienie pisanie blogow jakichs tam zwlaszca o swoim zyciu. Rozumiem jesli ktos sie o cos zapyta ale jesli mowi o tym co bylo wczoraj przedwczoraj czy dzisiaj?? No wiecie co.. To lekka przasada.. Sory nie chce nikogo obrazac poprostu wyrazam swoje zdanie. Mam nadzieje ze nikogo nie obrazilam. |
|
|
|
|
sara1234

|
Wysłany: 2006-12-12, 01:22
|
|
|
Pisanie bloga to calkiem fajna sprawa z tym, ze ja jakos nie moglam sie przelamac. Nie chcialam pisac o swoim zyciu wiedzac, ze bedzie to ogolnodostepne, ze kazdy bedzie mogl wyrazic swoja opinie... Nieee to nie dla mnie... Musze jednak pwiedzec, ze trafilam na kilka bardzo fajnych blogow i na kilka mniej fajnych Mino wszystko nigdy nie skrytykuje tych ktorzy je pisza
Wole jednak swoj podreczny pamietnik, ktory od czasu do czasu siegam z szuflady |
_________________ S? dwie drogi, aby prze?y? ?ycie. Jedna to ?y? tak, jakby nic nie by?o cudem. Druga to ?y? tak, jakby cudem by?o wszystko. |
|
|
|
|
|
|