Forum Dyskusyjne - Black Team

Strona Główna
Grupy
Szukaj

Przekazanie forum

Przeka?e administracje forum w dobre r?ce. O szczego?y prosz? pisa? na maila kidman[at]kidman.pl

Dlaczego warto się  Zarejestrować  na naszym Forum ?

Rejestrując konto na Forum Black Team otrzymujesz min:
- Możliwość edycji własnych wiadomości na Forum - Pełny dostęp do shoutbox'a
- Dostęp do prywatnego Albumu zdjęć- Alias pocztowy twojaksywka[@]team.org.pl ( Ilość ograniczona)
- Możliwość udziału w konkursach i ankietach
Przejdź do formularza rejestracyjnego

Poprzedni temat :: Następny temat
Film warty uwagi
Autor Wiadomość
#glencu
Active Team

Wysłany: 2006-11-13, 23:24   Film warty uwagi

Moim zdaniem filmy warte uwagi, które naprawde mi si? podoba?y to:Van Helsing, Pi?a 1 oraz 2, Piraci z Karaibów cz??? pierwsza, See No Evil, Egzorcyzmy Emili Rouse, Terminator 3, Znaki.Wi?cej filmów nie pamietam... :-P :mrgreen:

#jankow
Active Team

Wysłany: 2006-11-13, 23:44   

U mnie podobnie jak u ciebie troche nowszych pozycji takich jak Egzorcyzmy Emili Rouse , Pi?a , Wzgórza maj? oczy; Plac Zbawiciela .

Starsze pozycje Obcy ( ca?a seria ) ; Dziko?? serca , Zostawi? Las Vegas, Ciemna strona
miasta, K-PAX.

+agniecha_a
Moderator

Wysłany: 2006-11-14, 08:40   

Mi przypadl do gustu Efekt motyla, Biegnij Lola biegnij i Kregoslup diabla. One maja juz kilka lat ale nie wszystko co nowe jest dobre. Z nowszych to mi sie kilka podobalo filmow ale nie pamietam tytulow bo dziennie potrafie ogladnac nawet kilka i tak jakos wyszlo ze nie zapamituje tytulow:-) Tamte dwa zapamietalam bo ogladalam je z jakies 10 razy :-)

+Seveera
Moderator

Wysłany: 2006-11-14, 17:48   

Jestem mi?o?niczk? filmów mog? ogl?da? wszystko no prawie, wczoraj próbowa?am ogl?da? Wzgórza maj? oczy i wy??czy?am jak si? zacz??a akcja w przyczepie campingowej... jak ju? b?d? to ogl?da? to na pewno nie sama.

Pozatym jestem straszn? romantyczka wi?c polecam film z moim ulubie?cem Keanu Reeves'em oraz Sandr? Bullock pt. Dom nad jeziorem - zakocha?am si? w tym filmie. Podobnie jest z filmem A.I. sztuczna inteligencja w którym gra? Haley Joel Osment, ile razy bym tego filmu nie ogl?da?a, zawsze si? na nim porycz? jak bóbr.

Ze staroci polecam kino M. Night Shyamalan'a czyli Szósty zmys?, Niezniszczalny, Osada wnosz? bardzo du?o... hmmm nie wiem jak to dobrze nazwa?... ale u mnie zmuszaj? do my?lenia. Po wszystkich jego filmach chwila ciszy i skupienia to jedyne czego mi wtedy potrzeba.

Oczywi?cie wr?cz nakazuj? ogl?da? wszystkie animowane filmy. Ka?dy potzebuje si? w ?yciu troch? po?mia?, a nie ma nic lepszego jak karykatura ?wiata w kreskówce.

Jak obejrz? cos ciekawego ch?tnie si? tym z wami podziel?.

Pozdrawiam ;-)

Zapraszam na moj? STRON? DOMOW?!

#Weronika
Active Team

Wysłany: 2006-11-30, 00:04   

Ostatnio nadrabiam zaleglosci filmowe, wiec jest w czym wybierac. W ten weekend wgniotl mnie w fotel film Silent Hill, odjechany niesamowicie i zakrecony, takie filmy lubie, choc miejscami jest dosc drastyczny! kolejne osiagniecie tego weekendu to Sin City. Bardzo ciekawa konwencja. A z klasyki to oczywiscie obie czesci Pily, na kolejna wybieram sie do kina!! Podobal mi sie Constantine. Nie moge pominac dwoch trylogii: W?adcy Pierscieni i Matrix'a... Oczywiscie Efekt Motyla, a takze Piekny Umys?. Pierwsza czesc Piratow, ale druga juz nie, bo sie nudzilam miejscami...Eh, no i Leon Zawodowiec, a co sie z tym wiaze - wiekszosc filmow z Jeanem Reno! Hooligani tez sa dobrzy! moglabym tak jeszcze dlugo wymieniac...Jak sobie jescze o czyms istotnym przypomne to sie podziele :-)

Odpowiedz do tematu