Forum Dyskusyjne - Black Team

Strona Główna
Grupy
Szukaj

Przekazanie forum

Przeka?e administracje forum w dobre r?ce. O szczego?y prosz? pisa? na maila kidman[at]kidman.pl

Dlaczego warto się  Zarejestrować  na naszym Forum ?

Rejestrując konto na Forum Black Team otrzymujesz min:
- Możliwość edycji własnych wiadomości na Forum - Pełny dostęp do shoutbox'a
- Dostęp do prywatnego Albumu zdjęć- Alias pocztowy twojaksywka[@]team.org.pl ( Ilość ograniczona)
- Możliwość udziału w konkursach i ankietach
Przejdź do formularza rejestracyjnego

Poprzedni temat :: Następny temat
Co najcz??ciej ogl?dasz w TV ?
Autor Wiadomość
#jankow
Active Team

Wysłany: 2006-10-18, 19:44   Co najcz??ciej ogl?dasz w TV ?

Jak wszyscy wiemy telewizja towarzyszy prawie ka?demu z nas na co dzie? , wi?kszo?? nie potrafi wyobrazi? sobie ?ycia bez niej ( czy?by uzale?nienie ;-) )

Troch? Historii

Jakie gatunki programowe , filmy czy seriale ogl?dacie najcz??ciej na szklanym ekranie i dlaczego akurat takie a nie inne ?
Ostatnio zmieniony przez KiDMaN 2007-11-06, 11:56, w całości zmieniany 1 raz  

#glencu
Active Team

Wysłany: 2006-10-18, 22:19   

Ja najcz??ciej ogl?dam Pirwsz? Mi?os? jak jestem u dziewczyny bo w domu mi sie niechce, a tak pozatym to lubie patrze? na kana? Discowery, bardzo fajne programy dokumentalne tam s?.Lubie te? kana? Extreme Sports i oczywi?cie Wydarzenia, Wiadomo?ci czy Fakty.

+Quisto
Moderator

Wysłany: 2006-10-19, 12:59   

A ró?ne: sport, motoryzacja, ciekawostki. tak po tytule to niebardzo

PS
glencu napisał/a:
Discowery

Discovery :-P

#Weronika
Active Team

Wysłany: 2006-10-20, 11:27   nie ma ?ycia bez TV?

W akademiku nie mam telewizora w pokoju, ale o dziwo wcale mi go nie brakuje! Moje studia wymagaj? bycia na bie??co, wi?c w miar? mozliwo?ci og??dam programy imrormacyjne, jak równie? publicystyk?. Staram si? nie przegapi? ?adnej istotnej transmisji sportowej. Nie og??dam seriali, bo szkoda mi czasu, jedyny wyj?tek to "Zagubieni"!

+paku2005
Administrator

Wysłany: 2006-10-20, 17:11   

Teraz od kiedy mam neta rzadko ogladam w TV, jedynie to co lubie ogladac to jak zwykle mecze LM, takze z udzialem polskich zespolow i reprezentacji, Zagubieni, Detektywi i W11 :-) No ale zdarzaja takie czasy ze czesto ogladam (tylko zimowe i letnie igrzyska olimpijskie)

+Seveera
Moderator

Wysłany: 2006-10-22, 17:32   

Podobnie jak Weronika, student nie ma czasu na telewizj?, nawet nie mam telewizora w pokoju, ale staram si? by? na bierz?co. Wiadomo?ci i dzienniki s? raczej na porz?dku dziennym (od czasu do czasu gdzie? co? obejrz? lub przeczytam), gdy jestem u siebie w domu ogl?dam filmy na Canal+ oraz wszelkie programy na Discovery Channel, Real TV, TVNTurbo (g?ównie Top Gear).

Z seriali to oczywi?cie "Zagubieni" (jestem na trzeciej serii obecnie), polskich nie ogl?dam, ale z mam? ogl?damy czasem wenezuelskie :-P
Ostatnio wyszpera?am na sieci nowy serial promowany przez kana? NBC pod tytu?em "Heroes" i jest ?wietny! W mojej ocenie 2 miejsce po LOST'ach (znaczy Zagubionych)

Z sieci ?ciagam nowo?ci kinowe, oraz klasyki wielkiego ekranu.

A wracaj?c konkretnie do tematu to najcz??ciej ogl?dam w TV kreskówki na Cartoon Network! :-D (poza Johnym Bravo - nie znosz? tego ciecia)

Zapraszam na moj? STRON? DOMOW?!

+agniecha_a
Moderator

Wysłany: 2006-10-22, 18:56   

Ja ogladam na dvd filmy... Najbardziej mi sie podoba efekt motyla, kregoslup diabla, biegnij lola biegnij. Z seriali to takze ogladam LOST - ow ;-)

zmanierowana

Wysłany: 2007-10-27, 13:50   

Glownie ogladam zigzap.TV :P baajki :D

Asik

Wysłany: 2007-11-02, 14:10   

Ostatnio tata kupi? sobie dvd i ogl?dam bardzo cz?sto na jego tv filmy, obowi?zkowo ogl?dam tez informacje/fakty :) trzeba wiedziec co si? dzieje w ?wiecie. A na Swoim ma?ym tv to najczesciej puszczam jakie? bajeczki cartoon network(tom i jerry) / fox kids(ludwiczek) / zigzap(kod lyoko).

Ozzi

Wysłany: 2007-12-13, 17:56   

najcz?sciej to ogladam blok programowy Hyper, jak juz sie skonczy zigzap, a rzadziej tvn i na wspolnej LOL

zmanierowana

Wysłany: 2007-12-17, 12:19   

o ja nigdy nie patrzylam na tego hypera :P a tam leci fajna bajka z cyklu anime :D

Ozzi

Wysłany: 2007-12-22, 12:58   

Zmanierowana te anime sa bardzo fajne, zawsze o 21 na hyperze. Ja ostatnio czesto w oczekiwaniu na tsubase ogladam taka bajke na zigzapie o 20.30 sie zaczyna i nazywa sie Sówka LOL opowiada o takich smiesznych dzieciolach i rozowej sowie, moj tata nawet lubi ta bajeczke LOL :D

alba

Wysłany: 2008-06-26, 21:46   

kocham kino:0w ogóle Gra?ynka Torbicka to fajna babeczka

@Svirus
Administrator

Wysłany: 2008-11-14, 19:56   

Sport, programy rozrywkowe; kabarety itp, programy informacyjne

Odpowiedz do tematu