|
Skype |
| Autor |
Wiadomość |
@KiDMaN
Administrator

|
Wysłany: 2008-07-24, 23:31 Skype
|
|
|
Często rozmawiacie przez skype ? może dzwonicie za granice ?
Ja osobiście używam skype do rozmowy przez kamerkę, miło jest widzieć kogoś z kimś się rozmawia. Druga rzecz to że można gadać i gadać i jest za free ;o)
Moja przyjaciółka ze studiów ma mamę za granicą, często dzwoniła do niej z karty telefonicznej, jednak gdy kupiła komputer przesiadła się na skype, połączenia są dużo tańsze a kartę można kupić prawie że w każdym kiosku. Oczywiście doładowanie konta może być również przez paypala lub z konta bankowego za pośrednictwem sieci.
Osobiście nie dzwonie przez skype bo mam od tego komórkę na której i tak nie mogę limitu minut wydzwonić, ale myślę że skype zaczyna być konkurencją dla polskiego rynku telekomunikacyjnego.
Czekam na wasze opinie. |
_________________ Grzegorz Kaim
Specjalista ds. Kreacji Stron WWW
|
|
|
|
|
#Sorja
Active Team

|
Wysłany: 2008-08-05, 21:15
|
|
|
| Mam tylko zalozone konto na Skypie, jednak anie razu przez nieg nie gadalam. Do rozmow z mojaja babcia (ktora mieszka za granica) uzywam programu Yahoo! Przez kamere tez tam mozna. Moze i moglibysmy sie przezucic na Skypa, ale po co utrudniac starszym osobom zycie. W podeszlym wieku trudno im sie uczyc czegos nowego. I tak cud, ze wiedzia co to internet i jeszcze z niego co jakis czas korzystaja. |
|
|
|
|
@paku2005
Administrator

|
Wysłany: 2008-08-05, 22:18
|
|
|
| ja jakies 1-2 lata temu rozmawialem czesto przez skypa z przyjaciolmi :] ale od tego momentu nawet nie odpalilem skypa, co jest spowodowane tym ze przestalem gadac przez ten komunikator;] |
_________________ Proc: ??? Mobo: Asus P5N32-E SLI 1404 Ram: ??? Grafa: ??? Dysk: ??? |
|
|
|
|
|
|