Forum Dyskusyjne - Black Team

Strona Główna
Grupy
Szukaj

Przekazanie forum

Przeka?e administracje forum w dobre r?ce. O szczego?y prosz? pisa? na maila kidman[at]kidman.pl

Dlaczego warto się  Zarejestrować  na naszym Forum ?

Rejestrując konto na Forum Black Team otrzymujesz min:
- Możliwość edycji własnych wiadomości na Forum - Pełny dostęp do shoutbox'a
- Dostęp do prywatnego Albumu zdjęć- Alias pocztowy twojaksywka[@]team.org.pl ( Ilość ograniczona)
- Możliwość udziału w konkursach i ankietach
Przejdź do formularza rejestracyjnego

Poprzedni temat :: Następny temat
Jakiego operatora sieci u?ywasz?
Autor Wiadomość
#glencu
Active Team

Wysłany: 2006-11-13, 23:15   Jakiego operatora sieci u?ywasz?

Ja chyba ju? od trzech lat mam karte z orange stary POP a wy z jakiej sieci korzystacie?
Ostatnio zmieniony przez glencu 2007-01-19, 11:15, w całości zmieniany 1 raz  

#jankow
Active Team

Wysłany: 2006-11-13, 23:38   

Ja od zawsze ERA ; niebawem wyje?d?am z karaju wi?c to si? zmieni i b?de u?ywa? najprawdopodobniej O2.

+agniecha_a
Moderator

Wysłany: 2006-11-14, 08:41   

Ja rowniez mam orange od jakichs 4 lat ale zaczyna mnie wkurzac ta siec i zastanawiam sie czy nie przezucic sie na ere

Gość

Wysłany: 2006-11-14, 16:52   

Era: przez to ?e maja znakomite promocje dla ludzi zostaj?cych z nimi d?u?ej , podpisuj?c umow? na kolejne 2 lata zaoszcz?dzi?em na telefonie 300 z? + tego za abonament p?ac? tylko 50% kwoty jak? normalnie mia? bym p?aci?. Do tego jeszcze dochodz? nagrody z era premia. aaa i z zasi?giem nie mam problemu jak czasem przeje?d?am przez jakie? wsie :P

+Seveera
Moderator

Wysłany: 2006-11-14, 17:05   

No ja te? jestem w Orange od ponad 5 lat, ale ostatnio tylko u mnie ta sie? podpada. Na swojej wiosce zasi?gu nie mam, dorzucili mi pono? jak?? taryf? ulgow? - 50% a jest tak jakbym p?aci?a conajmniej o 30 wi?cej. W dodatku strasza jakimi? konsekwencjami za zerwanie umowy i wpisanie na "czarn? list?" wszystkich operatorów co jest moim zdaniem wierutna bzdur?.
Dlatego od sierpnia przysz?ego roku przerzucam si? na Plusa. Po pierwsze dlatego, ?e ca?a rodzinka ma abonamenty w plusie, taryfy sa o niebo lepsze ni? tam gdzie teraz jestem no i szansa ogromna na super telefon po okazyjnej cenie a nawet i za grosze.
No i najwa?niejsze: jad?c na koniec ?wiata, czyli tam gdzie mieszkam, nie gubi? zasi?gu.
Mój brat chwali sobie szczególnie Plusa, dosta? w nowej taryfie Sony Ericssona W810i za ok. 400 z? i po prostu szaleje, ale co si? za tym telefonem nadzwoni?. Na ca?e opolskie by?o ich tylko 7 sztuk, wi?c unikat jakich ma?o. ;-)

Zapraszam na moj? STRON? DOMOW?!

@Svirus
Administrator

Wysłany: 2006-11-16, 21:06   

Ja mam orange od kilku lat i nie narzekam.

+paku2005
Administrator

Wysłany: 2006-11-26, 22:14   

od miesiaca Era Tak Tak a wczesniej Heyah mialem powod? skusila mnie promocja pakietu smsow 1 Gr i tanich minut wiec se kupilem i zamowilem... nie narzekam

sara1234

Wysłany: 2006-12-12, 01:08   

Ja od kilku lat mam Ere i nie zmienie tej sieci nigdy. Ma wiele promocji, niespodzianek dla nowych i starych klientow.
Jednym slowem Era ;-)

#Urban Horn
Active Team

Wysłany: 2006-12-14, 10:01   

Mam Ere od 4lat i mam ochote ich rosp...ic!!!! nienawidze! przez 4lata bylo spoko i wszystko super ale..ostatnio konczyla mi sie umowa wiec chcialem przedluzyc. Mialem do wyboru Nokie 7360(ta z wzorami kwiatowymi-dla panny) . No to dzwonie sobie na biuro bo w punktach nigdzie nie ma. Gosc mi mowi ze spoko i all ze mna zalatwil. Po 20min dzwonia i mi mowia ze nie moga podpisac umowy bo nie mam zaplaconych ostatnich 2 rachunkow. To ja sobie zaplacilem 2 dni pozniej i przefaxowalem je z punktu ery. Dzwonie do nich po ptrzymaniu esa ze dostali fax. Gosc znow przyjal zlecenie przedluzenia umowy w szczegolnych okolicznosciach bo dlugo jestem i wedza ze zaplacilem mimo ze nie maja zaksiegowane. No to spox mowie. Dzien pozniej znow mi dzwonia i sie kurw..a pluja ze ktos przyjal zleenie ale nie moze byz bo nie maja zaksiegowane. Zjechalem babke jak psa/suke bo mi 2 raz podnosza cisnienie. Wieczorem dzwonie po raz kolejny i sie dowiaduje ze telefoow tych co chcialem jest 50 i ze juz zaksiegowali. No ot zamawiam. Po 20 minutach dzwoni do mnie biuro. Mowia ze telefonow brak i nie podpisza umowy zebym wybral inny tel. Tego co im pow nie bede powtarzal bo moze niepelnoletni to czytaja. Zaraz po tej rozmowiezadzwonilem i rozmawialem z inna osoba i ta mi powiedziala ze tel. jest jeszcze ok 28!!! Rece opadaja. Powiedzialem im ze jawniemnie oklamuja i ze maja pzejebnebo mam nagrane rozmowy. Chcieli mi dupy wejsc z darmowymi minutami i przeprosinami. W koncu p[oszedlem do punktu ery i wzialem SE W300i. Tma dalej mnie w -/cenzura-/ zrobili bo gosc mi powiedzial ze juz mam rospoczety okres rozliczeniowy i ze aneks wchodzi mi od nowego okresu. Gosc nie wiedzial nawet jakie mi przysluguja znizki i musialemdzwonic ja na biuor obls gdzie jemu tlumaczyli!!!!!!!!!!! Okazalo sie ze aneks wchodzil od polnocy a ja sobie przez tydzien gadalem z panna bo myslalem ze nadal ma do niej za grosz/min. Rachunek mam na 250zeta!! Mialem 2pakiety i jeden zamienialem pozniej na 2000min do jednego nr co miesiac. Robilem to przez siec rozmawiajac z konsultantem zeby nie zchrzanic. Miala wejsc od polnocy zmiana. Po 5 dniach sie kazuje zemi tego nie zrobili!!! ZNOW!!!!Dzwonie do Ery i mow im jaka sprawa. Okazalo sie ze mnie juz pamietaj i z miejsca dali mi duuzzzoo darmowych minut. Na szczescie wygadalem wszesniej tylko darmowe i nie ma znow takiego rachunku.
Teraz zalatwiam all w Urzedzie ochrony konsumenta i jesli nie rospatrza reklamacji sprawa idzie do sadu. Poprostu oklamywali mnie i 4 razy wycofywali sie z umowy i robili mnie w -/cenzura-/. Jestem nadal tylko dlatego ze panna ma ere i mamy za darmo do siebie.

Od Administratora
Urban Horn wyra?aj si? po polsku to nie jest bar, tak sobie czytam twoje wypowiedzi to co drugie s?owo to przekle?stwo.Nast?pnym razem dostaniesz ost?erzenie.
Ostatnio zmieniony przez glencu 2006-12-19, 14:27, w całości zmieniany 1 raz  

Gość

Wysłany: 2006-12-16, 14:46   

Jestem ciekaw tej sprawy w s?dzie, a co do zmiany aneksu to ja mia?em identyczna sytuacje ale to w umowie jest trzeba po prostu poszuka? tego a przewa?nie polak nie czyta umów i regulaminów tylko podpisuje.

#Weronika
Active Team

Wysłany: 2006-12-18, 00:53   

ja sie wpakowalam w mixplusa na 3 lata niespelna rok temu. owszem, daje rade, choc nie maja zbyt wielu ciekawych promocji. niby wszystko ok, ale jednak zaluje ze dalam sie uwiazac obowiazkowymi comiesiecznymi doladowaniami. byloby lepiej, gdyby wiecej moich znajomych bylo w plusie, a tak to lipa, niestety... ale ogolnie to ja wcale nie narzekam :-)

Arkangel

Wysłany: 2007-01-18, 23:17   

a ja od neidawna mam fona z nadchodzi 4, i gadam ze znajomymi za friko, super opcja:D

#Urban Horn
Active Team

Wysłany: 2007-01-21, 02:05   

Nie gadaj ze ci dali??????!!!!!!!!1 Ja i kilku znajomych sie staralismy ale te dziady o czym nie napisali wczesniej dal itylko w Warszawie i 3miescie. straszne nabijanie w balona. jaki tel Ci przyslali??

Arkangel

Wysłany: 2007-01-22, 00:32   

fajoskiego samsunga Z370, a aparatem, MP3 i innymi bajerami:) dzwone jak opetany;)

faforka

Wysłany: 2007-04-19, 21:15   

a ja mam stare orange i po testach zdecydowa?am si? na podpisanie umowy z Play. Jeszcze nie narzekam. Jedna stawka do wszystkich, stosunkowo tanio. Oferta godna przemy?lenia.

Odpowiedz do tematu