Forum Dyskusyjne - Black Team

Strona Główna
Grupy
Szukaj

Przekazanie forum

Przeka?e administracje forum w dobre r?ce. O szczego?y prosz? pisa? na maila kidman[at]kidman.pl

Dlaczego warto się  Zarejestrować  na naszym Forum ?

Rejestrując konto na Forum Black Team otrzymujesz min:
- Możliwość edycji własnych wiadomości na Forum - Pełny dostęp do shoutbox'a
- Dostęp do prywatnego Albumu zdjęć- Alias pocztowy twojaksywka[@]team.org.pl ( Ilość ograniczona)
- Możliwość udziału w konkursach i ankietach
Przejdź do formularza rejestracyjnego

Poprzedni temat :: Następny temat
Co s?dzisz o iPhone?
Autor Wiadomość
#Lu
Administrator

Wysłany: 2008-12-31, 16:27   Co s?dzisz o iPhone?

No w?asnie. Na rynku jest ju? od jakiego? czasu. Zapowiadany od jeszcze dawniej. A co wy o nim s?dzicie? Wg mnie jest to lekki przerost formy nad tre?ci?. Niby to wszystko ?adne, pi?kne ale jako? mnie nie przekonuje. No ale mo?e mówi? tak bo go nie mam.

Jako? na nerwy dzia?a mi szum medialny wokó? niego. iPhone to iPhone tamto, a tak na prawde to w obiegu mo?na znale?? dziesi?tki je?li nie setki smartphone'ów o których jako? si? nie wspomina.

Do tej pory pami?tam jak wybiera?em sobie nowy telefon. Sprzedawca zaproponowa? mi co?:
Ja: No dobrze, a co ten telefon potrafi?
Sprzedawca z lekk? ironi?: dzwoni.. pisze.

Bo w sumie co? w tym jest. Te wszystkie dodatki iPhone s? w zasadzie okazyjne. Bawi? przez miesi?c, mo?e dwa. A potem okazyjnie si? skorzysta z Wi-Fi ?eby si? nie nudzi? w McDonaldzie. Bo o u?ywaniu iPhone'a zamiast np. notebooka wg mnie nie ma mowy.

No oczywiscie znajdzie si? zawsze grono biznesmenów, którzy chc? by? na bierz?co z kursem akcji na gie?dzie i potrzebuj? takiego urz?dzenia. Ale tu znów s?dz? ?e na rynku s? lepsze dla nich urz?dzenia z tej kategorii a iPhone nie pasuje do powa?nego image'u przedstawiciela jeszcze bardziej powa?nej firmy. To jak zabawka, tylko dla kogo?

@KiDMaN
Administrator

Wysłany: 2009-01-02, 21:14   

mnie nie przypad? do gustu, cho? ma kilka fajnych opcji. Jednak na chwil? obecn? wola? bym zwyk?y tel niz iphone.

Specjalista ds. Kreacji Stron WWW

+paku2005
Administrator

Wysłany: 2009-01-08, 20:54   

No, mi takze nie przypadl do gusty iphone, do tego ograniczenie z mmsami, nie mozna zainstalowac innej aplikacji gps itp. Juz wole swoja byla nokie n95 niz iphone z racji tego ze nie jestem zwolennikiem dotykowych ekranow.

+agniecha_a
Moderator

Wysłany: 2009-01-28, 19:27   

moj ma iphona bo go mielismy sprzedac ale sie tel mu zepsul i go sobie zostawil

iphon jest jednym slowem do **** nie polecam tego nikomu nic z gps sie nei korzysta bo po co jak sie ma w samochodzie radia sie tez nie korzysta bo po co jak sie ma do tego urzadzenia z netu sie nie korzysta bo sa dodatkowe oplaty do tego a z reszta po co jak i tak mamyu wszedzie tam gdzie potrzebujemy dostep do neta sms-y pisze sie do bani a dzwoni to wogole masakra. ogolnie tel jest strasznie cichy. Jak dla mnei to nie kupilabym tego ale sa osoby ktore to bardzo lubia ( taki szpan - lans :P )

+paku2005
Administrator

Wysłany: 2010-07-01, 22:16   

IPhone wcale nie jest zly jak na dzisiejsze czasy. Rewelacyjny dotyk, wyswietlacz, 8gb pamieci mowi samo za siebie. Jednak bralbym tanszy model na androidzie - I5700.

Odpowiedz do tematu