|
Co s?dzisz o iPhone? |
| Autor |
Wiadomość |
#Lu
Administrator

|
Wysłany: 2008-12-31, 16:27 Co s?dzisz o iPhone?
|
|
|
No w?asnie. Na rynku jest ju? od jakiego? czasu. Zapowiadany od jeszcze dawniej. A co wy o nim s?dzicie? Wg mnie jest to lekki przerost formy nad tre?ci?. Niby to wszystko ?adne, pi?kne ale jako? mnie nie przekonuje. No ale mo?e mówi? tak bo go nie mam.
Jako? na nerwy dzia?a mi szum medialny wokó? niego. iPhone to iPhone tamto, a tak na prawde to w obiegu mo?na znale?? dziesi?tki je?li nie setki smartphone'ów o których jako? si? nie wspomina.
Do tej pory pami?tam jak wybiera?em sobie nowy telefon. Sprzedawca zaproponowa? mi co?:
Ja: No dobrze, a co ten telefon potrafi?
Sprzedawca z lekk? ironi?: dzwoni.. pisze.
Bo w sumie co? w tym jest. Te wszystkie dodatki iPhone s? w zasadzie okazyjne. Bawi? przez miesi?c, mo?e dwa. A potem okazyjnie si? skorzysta z Wi-Fi ?eby si? nie nudzi? w McDonaldzie. Bo o u?ywaniu iPhone'a zamiast np. notebooka wg mnie nie ma mowy.
No oczywiscie znajdzie si? zawsze grono biznesmenów, którzy chc? by? na bierz?co z kursem akcji na gie?dzie i potrzebuj? takiego urz?dzenia. Ale tu znów s?dz? ?e na rynku s? lepsze dla nich urz?dzenia z tej kategorii a iPhone nie pasuje do powa?nego image'u przedstawiciela jeszcze bardziej powa?nej firmy. To jak zabawka, tylko dla kogo? |
|
|
@KiDMaN
Administrator

|
Wysłany: 2009-01-02, 21:14
|
|
|
| mnie nie przypad? do gustu, cho? ma kilka fajnych opcji. Jednak na chwil? obecn? wola? bym zwyk?y tel niz iphone. |
_________________ Grzegorz Kaim
Specjalista ds. Kreacji Stron WWW
|
|
|
|
|
+paku2005
Administrator

|
Wysłany: 2009-01-08, 20:54
|
|
|
| No, mi takze nie przypadl do gusty iphone, do tego ograniczenie z mmsami, nie mozna zainstalowac innej aplikacji gps itp. Juz wole swoja byla nokie n95 niz iphone z racji tego ze nie jestem zwolennikiem dotykowych ekranow. |
_________________ Proc: ??? Mobo: Asus P5N32-E SLI 1404 Ram: ??? Grafa: ??? Dysk: ??? |
|
|
|
|
+agniecha_a
Moderator

|
Wysłany: 2009-01-28, 19:27
|
|
|
moj ma iphona bo go mielismy sprzedac ale sie tel mu zepsul i go sobie zostawil
iphon jest jednym slowem do **** nie polecam tego nikomu nic z gps sie nei korzysta bo po co jak sie ma w samochodzie radia sie tez nie korzysta bo po co jak sie ma do tego urzadzenia z netu sie nie korzysta bo sa dodatkowe oplaty do tego a z reszta po co jak i tak mamyu wszedzie tam gdzie potrzebujemy dostep do neta sms-y pisze sie do bani a dzwoni to wogole masakra. ogolnie tel jest strasznie cichy. Jak dla mnei to nie kupilabym tego ale sa osoby ktore to bardzo lubia ( taki szpan - lans :P ) |
|
|
|
|
+paku2005
Administrator

|
Wysłany: 2010-07-01, 22:16
|
|
|
| IPhone wcale nie jest zly jak na dzisiejsze czasy. Rewelacyjny dotyk, wyswietlacz, 8gb pamieci mowi samo za siebie. Jednak bralbym tanszy model na androidzie - I5700. |
_________________ Proc: ??? Mobo: Asus P5N32-E SLI 1404 Ram: ??? Grafa: ??? Dysk: ??? |
|
|
|
|
|
|