#Lu
Administrator

|
Wysłany: 2008-10-12, 16:27 PtakY - Szko?a Latania (MP3)
|
|
|
| Cytat: | Nagrali?my p?yt? z nieco inn? wra?liwo?ci? ni? debiut.Gramy i ?piewamy o sprawach , które dotycz? chyba wszystkich, wi?c jest szansa dotrze? do wielu osób . Mogli?my ryzykowa? wydawanie si? w wytwórni i siermi??n? promocj? z drog? p?yt? lub da? sobie spokój i postawi? na nieograniczone niczym rozpowszechnianie. Jeste?my kapel? koncertow? wi?c kwesti? dla nas najwa?niejsz? jest ?wiadomo?? ludzi o naszej twórczo?ci .
Zapraszamy do wys?uchania naszej p?yty wszystkich, którzy maj? potrzeb? uwolnienia swego serducha i wypuszczenia jego mi?dzy lec?ce ptaki. ?yczymy wysokich lotów :) PTAKY.
Kariera zespo?u Ptaky , po bardzo udanym debiucie, zyska?a nie tylko ogólnopolski rozg?os, ale wr?cz otar?a si? o wielki ?wiat. Singel „Chro? to co masz” znalaz? si? na polskiej ?cie?ce d?wi?kowej drugiej cz??ci filmowych przygód Spidermana. Pasmo kolejnych sukcesów przypad?o na wiosn? i lato 2005 roku. Najpierw koncert w radiowej Trójce, transmitowany na ca?? POLSK? w studiu im. Agnieszki Osieckiej wype?nionym po brzegi publiczno?ci?, potem udzia? w koncercie jubileuszowym na 80-lecie Polskiego Radia podczas Festiwalu Piosenki Polskiej w Opolu, nast?pnie wyst?p na festiwalu Top Trendy, udzia? w koncercie GWIAZD podczas Festiwalu Rockowego „Union of Rock” w W?gorzewie, i w ko?cu - wyst?p na Festiwalu Jedynki w Sopocie.Obecnie zespó? uko?czy? nagrywa? drug? p?yt? pt. Szko?a latania - do pobrania poni?ej!.
|
A tu pliki do pobrania:
http://www.ptaky.muzzo.pl/
P?yta jest wg mnie bardzo fajna i warta pos?uchania. Dobre bo Polskie hehe. Mi?a dla ucha i lekka w s?uchaniu. Polecam. |