#jankow
Active Team

|
Wysłany: 2006-10-22, 15:02 Bullet For my Valentine
|
|
|
Zapewne wi?kszo?? z Fanów ci??szego grania s?ysza?o ju? o Bullet For my Valentine .
BFMV swoje narodziny datuje na 1998 wi?c w brew pozorom nie jest to nowa kapela na rynku , pocz?tkowo muzycy z Bridgend(Walia) wyst?powali pod nazw? "Jeff Killed John"
Dopiero w 2005 roku przysz?a pora na sukces , po wydaniu wspania?ego kr??ka The Poison , BFMV ( Bullet For my Valentine ) odnios?o mi?dzynarodowy sukces . Takie kawa?ki jak Hand of Blood czy Tears Don't Fall zostan? w naszej pami?ci zapewne do?? d?ugo, dzi?ki dobrej promocji w mediach muzycznych ( równie? w Polsce ) , Bullet For my Valentine odnosi kolejne sukcesy , na wspomnienie zas?uguje równie? ich strona internetowa mieszcz?ca si? pod adresem www.bulletformyvalentine1.com . Znajdziecie tam min: Biografi? kapeli , czy dost?p do multimediów w postaci Wideoklipów oraz wybranych kawa?ków z p?ytki ( sekcja Radio).
Nie b?d? rozpisywa? si? na temat muzyki jak? robi kapela , bo kto s?ysza? zapewne przyzna mi racj? "Po prostu rewelacja nic doda? nic uj??"
Moja ocena dla p?ytki The Poison - 5 z du?ym plusem
Cena p?ytki w naszym kraju to ok 60 z? Do nabycia w dobrych sklepach muzycznych lub
za po?rednictwem sklepu Stereo.pl |
|