Forum Dyskusyjne - Black Team

Strona Główna
Grupy
Szukaj

Przekazanie forum

Przeka?e administracje forum w dobre r?ce. O szczego?y prosz? pisa? na maila kidman[at]kidman.pl

Dlaczego warto się  Zarejestrować  na naszym Forum ?

Rejestrując konto na Forum Black Team otrzymujesz min:
- Możliwość edycji własnych wiadomości na Forum - Pełny dostęp do shoutbox'a
- Dostęp do prywatnego Albumu zdjęć- Alias pocztowy twojaksywka[@]team.org.pl ( Ilość ograniczona)
- Możliwość udziału w konkursach i ankietach
Przejdź do formularza rejestracyjnego

Poprzedni temat :: Następny temat
Blog 27
Autor Wiadomość
#Weronika
Active Team

Wysłany: 2006-11-29, 23:51   Blog 27

Co Wy na to, ?e najlepszy ostatnio polski zespó? prze?ywa kryzys? Ala odesz?a!!! I co teraz bedzie?! Dobra, to by?a jawna kpina!!! :mrgreen: a na powaznie: zastanawialiscie sie na czym polega fenomen tego zespolu? czemu jest nasza wizytowka na swiecie? przeciez ich piosenka byla na pierwszym miejscu listy przebojow w Japonii! o co chodzi? ja nie wiem, moze sie nie znam, ale mnie ten zespol nie zachwyca...

+Quisto
Moderator

Wysłany: 2006-12-01, 15:23   

Weronika napisał/a:
najlepszy ostatnio polski zespó?

pffffff

#Lu
Administrator

Wysłany: 2006-12-01, 17:06   

no có?, piosenka jak piosenka. Mia?a dobry beat, wpada?a w ucho. Pewien zdolny cz?owiek powiedzia? kiedy? "Móg?bym napisa? piosenk? o zabijaniu, a matki nuci?yby j? dzieciom na dobranoc gdyby tylko wpada?a w ucho". I to jest prawda. Ludzie s?uchaj? i bardzo rzadko zastanawiaj? si? o czym w?a?ciwie jest ta piosenka. S?dz?, ?e tak by?o te? w tym przypadku.

morfeusz

Wysłany: 2007-04-07, 15:13   

Mysle, ze ten zespol nie zdobyl popularnosci przez fenomen wlasnej postaci, tylko przez zmienijace sie gusta odbiorcow. Ludzie lubia teraz proste piosenki. Sluchajac nie maja checi zastanawiac sie nad ich trescia...Oczywiscie to tylko sypanie ogolnikami. pewnie ze sa rowniez miliony ludzi dla ktorych piosenka musi posiadac jakies przeslanie. Niestety tych pierwszych jest teraz o wiele wiecej i czesto dobre zespoly ze znakomitymi walorami artystycznymi nie dochodza do takiej popularnosci jaka ciesza sie muzyczni "prostacy"...
Dla mnie zespol blog 27 nie posiada kompletnie zadnej wartosci a gdy slysze krzykliwe glosiki tych panienek zoladek mi sie wywraca...
Sa zespoly ktore rowniez nie przynosza z soba nic co moznaby brac za przyklad czy zaliczyc do wartosciowego grania, ale przynajmniej mozna sie posmiac z tego co chca nam przekazac muzycy...(wymienmy tu np. Bloodhound gang)
A takie typu Blog'a czy tez US5 to juz naprawde totalny chlam niszczacy nasza psychike i nie zawierajacy zadnych pozytecznych aspektow (moze poza latwo przyswajalnymi melodyjkami)...
Ale oczywiscie kazdy ma swoj gust i kazdy wybiera to co uwaza za godne uwagi.
To tylko moje zdanie na ten temat- kazdy kolejny czlowiek moze posiadac odmienne.
I jest to oczywiscie normalne. I dzieki temu nasze zycie jest ciekawsze:)

Odpowiedz do tematu