|
|
Dlaczego warto się
Zarejestrować na naszym Forum ? |
Rejestrując konto
na Forum Black Team otrzymujesz
min:
|
- Możliwość edycji własnych
wiadomości na Forum -
Pełny dostęp do shoutbox'a
|
- Dostęp do prywatnego Albumu zdjęć- Alias pocztowy twojaksywka[@]team.org.pl ( Ilość ograniczona)
|
- Możliwość udziału w konkursach i ankietach
|
|
Przejdź do formularza rejestracyjnego
|
|
Beenhakker czyści kadrę. Pijaków wywali na zbity pysk! |
| Autor |
Wiadomość |
@paku2005
Administrator

|
Wysłany: 2008-08-23, 23:32 Beenhakker czyści kadrę. Pijaków wywali na zbity pysk!
|
|
|
| Cytat: | Selekcjoner z zimna krwią podchodzi do skandalicznych wydarzeń z Ukrainy. Dla dobra zespołu nie będzie litości dla Boruca, Majewskiego i Dudki.
W rozmowie z „Dziennikiem” selekcjoner polskiej reprezentacji nie krył oburzenia zachowaniem piłkarzy. Nie działał wyrażał swoich myśli pod wpływem impulsu. Przecież upłynęło już trochę czasu od wydarzeń po meczu z Ukrainą.
To jednak nie zmienia podejścia selekcjonera - dyscyplina obowiązuje wszystkich. Jeśli Artur Boruc, Radosław Majewski i Dariusz Dudka przekroczyli granicę, u Beenhakkera już nie zagrają.
Podjąłem trudną decyzję o zawieszeniu tych trzech piłkarzy: Boruca, Dudki i Majewskiego, bo miałem naprawdę swoje powody. Jako trener po prostu musiałem to zrobić, nie miałem innego wyjścia. Zawsze określałem granice, których przekraczać nie wolno - mówił holenderski trener.
Czy sprawa skończy się definitywnie źle dla trójki winnych? Beenhakker mówi, że nie będzie jej rozwiązywał za pomocą mediów. Ale jedno zdanie może wskazywać na to, że podjął już decyzję, co do składu na mecze eliminacyjne do mistrzostw świata w 2010 roku.
Ten incydent nie może zakłócić rytmu pracy reprezentacji. Jesteśmy przed ważnymi meczami. Teraz skupiam się na tym, których piłkarzy powołać na zgrupowanie do Wronek. Różnica jest taka, że trzech nowych będzie miało szansę wskoczyć do kadry - powiedział Leo Beenhakker.
Do Holendra nie przemawia fakt, że w Polsce „się pije”. Coś, co dla polskich zawodników było „jednym piwem”, o czym mówił jeden z oskarżonych, mogło być tak naprawdę sporą dawką alkoholu.
Mogę wiedzieć, co to jest polski sposób życia i w żaden sposób go nie osądzać. Ale to nie jest jednocześnie piłkarski sposób życia - ocenił Beenhakker. |
A to niezle jaja, ciekawe czy bez boruca poradzimy w eliminacjach do MS 2010, wkoncu on ratowal wiele razy przed strata bramki. |
_________________ Proc: ??? Mobo: Asus P5N32-E SLI 1404 Ram: ??? Grafa: ??? Dysk: ??? |
|
|
|
|
@KiDMaN
Administrator

|
Wysłany: 2008-08-29, 14:21
|
|
|
| mysle ze trener postapil slusznie. Nastepnym razem sie naucza, bo pic trzeba umiec z glowa. |
_________________ Grzegorz Kaim
Specjalista ds. Kreacji Stron WWW
|
|
|
|
|
#Svirus
Active Team

|
Wysłany: 2008-11-14, 19:48
|
|
|
| KiDMaN napisał/a: | | mysle ze trener postapil slusznie. Nastepnym razem sie naucza, bo pic trzeba umiec z glowa. |
przede wszystkim profesjonalni sportowcy nie powinny przyjmować do organizmu nawet grama alkoholu. Wiec nie mówmy, że pic to trzeba z głową, im nie wolno pić !!! Pokazali po prostu swoim zachowanie że są zwykłymi amatorami bawiącymi się w football ;/ |
_________________ Prawdziwa praca Sentencje Drinki Koktajle |
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|