Forum Dyskusyjne - Black Team

Strona Główna
Grupy
Szukaj

Przekazanie forum

Przeka?e administracje forum w dobre r?ce. O szczego?y prosz? pisa? na maila kidman[at]kidman.pl

Dlaczego warto się  Zarejestrować  na naszym Forum ?

Rejestrując konto na Forum Black Team otrzymujesz min:
- Możliwość edycji własnych wiadomości na Forum - Pełny dostęp do shoutbox'a
- Dostęp do prywatnego Albumu zdjęć- Alias pocztowy twojaksywka[@]team.org.pl ( Ilość ograniczona)
- Możliwość udziału w konkursach i ankietach
Przejdź do formularza rejestracyjnego

Poprzedni temat :: Następny temat
wygl?d kobiety
Autor Wiadomość
#Serena
Active Team

Wysłany: 2007-01-28, 18:20   wygl?d kobiety

czy naprawd? dla was,drodzy panowie,jest wa?ny wygl?d kobiety?

#Urban Horn
Active Team

Wysłany: 2007-01-28, 21:05   

Jak nie jak tak :mrgreen: oczywiscie ze jest i to ma ogromne znaczenie. Jesli dziewczyna jest mila i ma super charakter ale niestety wyglada tak ze sie nie da na nia patrzec(bez obrazy dla kobiet) no to sorki ale chyba wiekszosc facetow takiej by nie chciala. Nie mowie ze tylk owyglad ale jest on strasznie wazny. sama chyba nie wezmiesz faceta ktory jest super ale ma twarz jak ktos na kim trenuja przyszli chirurdzy plastyczni. dla mnie bazne jest by kobieta dbala o swoj wyglad, wlosy ,cera itp ale bez przesady. Nie lubie sztucznych lalek z 5cm tapety na twarzy. Pozdrawiam wszystkie piekne dziewczyny.

#glencu
Active Team

Wysłany: 2007-01-28, 23:28   

Dla mnie z jednej strony wa?ny a z drugiej nie, najwazniejszy jest charakter.Jest te? tak, ?e dziewczyna która jest dla kogos brzydka mo?e by? dla innej osoby bardzo ?adna, znam wiele takich przypadków.Tak jak napisa? Urban Horn dziewczyna powinna o siebie dbac, bo przecierz kobiety to p?e? piekna :mrgreen: , ale jak to mówi? "ka?da potwora znajdzie swego amatora".

@Svirus
Administrator

Wysłany: 2007-01-29, 18:49   

A mój wujek mówi tak: "nie ma brzydkich kobiet, tylko s? zadbane i nie zadbane" co? w tym jest ;) Ka?dy ma swój idea? kobiety i jednemu podoba sie blondynka a drugiemu brunetka. Ja osobi?cie wole brunetki z biu?cikiem 3-4;)

#Serena
Active Team

Wysłany: 2007-01-29, 20:12   

no tak , wiadomo nie od dzis ze faceci to wzrokowcy ;] popieram cie Urban Horn..tez nie wybralabym frankensteina ale takiego ladnego kolesia np.cos a la c.ronaldo :) buziaki 4 all pretty mans ;** <33

#Lu
Administrator

Wysłany: 2007-01-29, 20:17   

mówi?c uczciwie to je?li chodzi o wygl?d to zwracam uwag? tylko na jedno - na oczy. Kto? powiedzia?, ?e "Oczy s? zwierciad?em duszy" i w tym te? co? jest. Wystarczy ?e spojrz? w oczy i ju? orientuje si? z kim mam doczynienia. Ale zawsze mo?na sie pomyli?...

#Serena
Active Team

Wysłany: 2007-01-30, 18:57   

co racja to racja :)

dominika_1989

Wysłany: 2007-01-31, 12:38   

panowie pami?tajcie, ?e uroda z czasem przemija, natomiast charakter pozostaje ;-) ale co tam :-P Bu?ka

#Serena
Active Team

Wysłany: 2007-02-01, 17:59   

zgadzam si? z tob? w 100% Dominiko :]

beatka8

Wysłany: 2007-10-02, 09:17   

Wygl?d jest wa?ny zarwno dla mezczyzny jak i dla kobiety. I nie oszukujmy sie. ja np mimo ze bardzo cenie to jaki czlowiek jest to nie zwiazalabym sie z mezczyzna chudym w okularach i z cala masa pryszczy na twarzy. mozecie to odbierac jako proznosc ale dam sobie glowe uciac ze kazdy jak sobie odpowie na to pytanie sam przed soba przyzna mi racje. Podrowienia dla brunetow z boskim torsem i slicznym usmiechem :P :))))))

@KiDMaN
Administrator

Wysłany: 2007-10-02, 20:18   

ja tam wole partnerek która ma pook?adane w g?owie, ni? s?odk? blondyn? (nie chce tu kobiet o jasnych w?osach obra?a?, chodzi o taka przeno?nie ) przyk?adowo tak? osob? jest dla mnie doda. Kobieta przede wszystkim powinna by? naturalna zadbana inteligentna i jak ju? wcze?niej pisa?em pouk?adane pod sufitem

Specjalista ds. Kreacji Stron WWW

beatka8

Wysłany: 2007-10-09, 17:48   

Naturalna, zadbana .. czyli jednak wygl?d si? liczy. Poj?cie atrakcyjno?ci jest wzgl?dne. Jednemu podoba sie gruba drugiemu chuda a trzeciemu ruda itd.. ale zawsze s? jakie? kryteria oceny zewn?trzenego wygl?du danej osoby. Np "naturalna, zadbana" :)

@KiDMaN
Administrator

Wysłany: 2007-10-09, 20:30   

fakt poj?cie wzgl?dne ale raczej ka?dy tu mia? na my?li blondynka bruneta niebieskie oczy d?ugie nogi itp a nie naturalna zadbana. Wi?c mog? przyzna? ?e wygl?d sie liczy i jest jednym z kryteriów , czy najwa?niejszym to ju? zale?y od indywidualno?ci ka?dego cz?owieka

Specjalista ds. Kreacji Stron WWW

zmanierowana

Wysłany: 2007-11-16, 12:35   

kazdy dobrze wie ze generalnie najwazniejszy jest charakter :P ale uroda tez gra wazna role, najpierw widzimy osobe dopiero pozniej poznajemy... ostatnio ogladalam na zigzapie fajny program o Kelly Osbourne
Kod:
http://pl.youtube.com/watch?v=PaDQLbP3P-Y
tutaj fragmenty, no i jakbym byla mezczyzna to z taka panna dlugo bym nie wytrzymala, wszystko zalezy od tego gdzie i jak sie wychowala, moze byc ladna bogata ale nie do zwiazku :D
Ostatnio zmieniony przez KiDMaN 2007-11-20, 23:50, w całości zmieniany 1 raz  

rouge

Wysłany: 2008-04-23, 19:07   

ja bardziej zwracam uwag? na to co w duszy gra ni? na wygl?d - jest wa?ny ale nie tak bardzo.

Odpowiedz do tematu