Forum Dyskusyjne - Black Team

Strona Główna
Grupy
Szukaj

Przekazanie forum

Przeka?e administracje forum w dobre r?ce. O szczego?y prosz? pisa? na maila kidman[at]kidman.pl

Dlaczego warto się  Zarejestrować  na naszym Forum ?

Rejestrując konto na Forum Black Team otrzymujesz min:
- Możliwość edycji własnych wiadomości na Forum - Pełny dostęp do shoutbox'a
- Dostęp do prywatnego Albumu zdjęć- Alias pocztowy twojaksywka[@]team.org.pl ( Ilość ograniczona)
- Możliwość udziału w konkursach i ankietach
Przejdź do formularza rejestracyjnego

Poprzedni temat :: Następny temat
Twój ulubiony Drink / Alkohol
Autor Wiadomość
#jankow
Active Team

Wysłany: 2006-12-04, 20:08   Twój ulubiony Drink / Alkohol

Nie chc? tutaj bro? bo?e narusza? ustawy o wychowaniu w trze?wo??i , wiec temat przeznaczony dla osób pe?noletnich.

Prawie Ka?dy z nas cos pija czy to przy okazjach , przyj?ciach itp . Moje pytanie jest nast?puj?ce co pijecie najcz??ciej .

Ja jestem wielkim fanatykiem whiskey , najbardziej lubi?
jacka daniel'sa oraz tullamore dew , pijam równie? inne gatunki ,
oczywi?cie nie gardz? np piwkiem ale musi by? dobre heineken czy np carlsberg.

+Seveera
Moderator

Wysłany: 2006-12-04, 22:24   

Ja mo?e takiego podniebienia jak jankow nie mam ale te? lubi? specyficzny alkohol, którym jest hiszpa?ska MALAGA.

Troch? historii dla dociekliwych:
Malaga - wino hiszpa?skie, pocz?tkowo produkowane tylko w rejonie Malaga. Dzi? wytwarza si? je tak?e na wschodnim wybrze?u Hiszpanii. Jako m?ode wino ma s?omkowy kolor, jako stare - staje si? ciemnobr?zowe. S?owo color umieszczone na etykiecie oznacza, ?e wino jest s?odkie, sec oznacza wino wytrawne. Malaga zawiera oko?o 17% obj. alkoholu. Najcz??ciej podawana jest po posi?kach jako napój u?atwiaj?cy trawienie.

Uwielbiam to wino w dojrza?ej formie i super s?odkie ;-) Jak kto? zechce wypróbowa?, szukajcie w dobrych sklepach, Malaga z bia?? etykiet? i 3 muczaczos o imieniu Sanchez :-D

Z przyziemnych trunków oczywi?cie nie pogardz? piwkiem, wybredna nie jestem i Leszek mi wystarcza. Wódka - owszem ale tylko robiona na zamówienie w Miliczu :-P po innych nie czuj? si? najlepiej :mrgreen:

Zapraszam na moj? STRON? DOMOW?!

#jankow
Active Team

Wysłany: 2006-12-04, 23:01   

Seveera napisał/a:
Ja mo?e takiego podniebienia jak jankow nie mam ale te? lubi? specyficzny alkohol

To mnie rozwali?o heh sev ja po prostu lubi? whiskey a znam du?o osób które jej nienawidz? i wyzywaj? jak mo?na pi? te perfumy heh . Wi?c no wiesz z podniebieniem to to ma?o z lekka ma wspólnego.

Gość

Wysłany: 2006-12-05, 00:41   

Ja znów lubi? czyst? :) ale importowana Finlandi? cytrynow? . Win nie pijam ani siarczanów ani wytrawnych czy tych drogich. Piwko to lech zielony ewentualnie tyskie ?ywiec warka - wed?ug kolejno?ci.

+agniecha_a
Moderator

Wysłany: 2006-12-05, 16:27   

Co do whisky to ja tego akurat nie lubie no ale kazdy ma swoje ulubione drinki :-)
Z piwek to najcz??ciej pijam ?ywca ( w ko?cu jestem mieszkank? okolic miasta ?ywiec :-) ) Heinekenem te? nie pogardz? a co do wódki to od 15 sierpnia jej nie pij? bo mam z?e wspomnienia które sko?czy?y si? tragicznie... Tak to pi?am bollsa. Powiem równie? ?e drinki s? nie takie z?e ale zale?y kto je robi :-) Po prostu nie ka?dy ma dar robienia drinków :-)
Jeszcze smakuje mi wino robione przez mojego brata :-) Nie ma to jak swojskie winko :-)

Mycha

Wysłany: 2006-12-13, 18:38   

Mmmmm.... whisky pychaaa!!!
Glefidich czy jakos tak albo Famous Grousse... pychotka i lodzik... i cytrynka... i.....
eee cie?ko na drugi dzie?.

Poza tym drinki na sokach ale tych true... wyciskanych w?asn? r?czk?.

:) :-P

#Urban Horn
Active Team

Wysłany: 2006-12-14, 09:34   

Z wodeczek jedynie smakowe bo raz sie tak zajechalem czysta ze mam wstret do dzisiaj(juz kilka lat) wiec Finlandia albo Polska Wisniowa ew jakas inna w miae dobra. Jes jeszcze Becherovka i Absynt (niebieski 70%). A najlepszy likier to taki 2skladnikowy bialo-brazowy. NIesamowicie dobry i ciezko dostepny w polsce ale nazwy nie pamietam. Poza tym piweczka all (najlepiej Lager)oprocz warki i tych ponizej 2zl.

#Weronika
Active Team

Wysłany: 2006-12-18, 00:48   

szczerze, to alkohol mi nie smakuje, co wcale mi nie przeszkadza w tym, by go pic :mrgreen: zreszta mozecie sie domyslac, co to sie wyprawia w akadamikach... :-) tu to czasem niewazne co, grunt, zeby bylo, nawet pite z solniczki, gdy kielon przepadnie!... ;-) ale gby chodzi o babskie pogaduchy to serwujemy sobie cic cina z cola, malo to wyszukane, wiem, ale chodzi o to zeby sie wprawic w dobry humorek :-) a to dziala, wiec wystarczy...

rouge

Wysłany: 2008-04-23, 18:51   

Osobi?cie to ja nie pijam ju? wódki ani drinków - chyba ?e to jest bardzo wa?na okazj? - slub bliskiego mi kolegi itp , a tak wol? piwo - mam uraz do wódki - z czasów m?odzie?czych .......

+agniecha_a
Moderator

Wysłany: 2008-04-23, 21:22   

hehe nie tylko ty ;) ale ja juz alkoholu teraz wogole nie pije bo mam malutkiego bobaska i bron boze zebym sie opila ( ostatnio wzielam lyka piwa od mojego mezczyzny i mi wglowie szumialo rpzez 10 mnut :shock: )

rouge

Wysłany: 2008-04-24, 16:20   

ja tylko piwko pij? - i mi jedno du?e piwko wystarczy a jak chce by mi szumia?o to 2-3 i wi?cej pij? , ja do wódki mam wstr?t

easyrider

Wysłany: 2008-09-02, 07:41   

Uwielbiam pepsi z rumem. W oryginale to si? nazywa "Cuba Libre". Trzeba doda? do coli rum Havana Club (drogi) i limonk?. Ja pijam z Tuziemskim ;-)

@KiDMaN
Administrator

Wysłany: 2008-09-03, 00:10   

ostatnio poexperymentowa?em w barze [z konta troche $ uby?o] i bardzo mi zasmakowal drink
finlandia zurawiniowa z sokiem z granata
prucz tego polecam malubi z pepsi :)

Specjalista ds. Kreacji Stron WWW

@Svirus
Administrator

Wysłany: 2009-04-12, 09:42   

Tylko Wyborowa woda...

Odpowiedz do tematu