Forum Dyskusyjne - Black Team

Strona Główna
Grupy
Szukaj

Przekazanie forum

Przeka?e administracje forum w dobre r?ce. O szczego?y prosz? pisa? na maila kidman[at]kidman.pl

Dlaczego warto się  Zarejestrować  na naszym Forum ?

Rejestrując konto na Forum Black Team otrzymujesz min:
- Możliwość edycji własnych wiadomości na Forum - Pełny dostęp do shoutbox'a
- Dostęp do prywatnego Albumu zdjęć- Alias pocztowy twojaksywka[@]team.org.pl ( Ilość ograniczona)
- Możliwość udziału w konkursach i ankietach
Przejdź do formularza rejestracyjnego

Poprzedni temat :: Następny temat
Gad?ety - Czyli zabawki dla panów
Autor Wiadomość
#jankow
Active Team

Wysłany: 2006-10-22, 14:24   Gad?ety - Czyli zabawki dla panów

Ka?dy z was zapewne lubi mie? jakie? tam gad?ety typu wypasiony aparat czy np odtwarzacz mp3 o bajerach do kompa ju? nie wspominaj?c ,na pewno panie te? lubi? takie zabaweczki lecz z tego co mi wiadomo nieliczne przywi?zuj? uwag? do ich opcji , bardziej liczy si? dla nich pewnie "bez obrazy"
wygl?d urz?dzonka.

Napiszcie jakie gad?ety was rajcuj? i ile jeste?cie w stanie wyda? na takie zabaweczki :D
Bo ja sporo heh.

+agniecha_a
Moderator

Wysłany: 2006-10-22, 17:17   

No wiesz nie kazda dziewczyne obchodzi wyglad urzedzenia... Aktualnie to ja przejmuje sie tylko i wylacznie swoim wygladem i wszystkie inne zabawki ida na drugi plan bo wyglad jak dla mnie jest najwazniejszy zwlaszcza jesli sie ma kilka blizn w roznych czesciach ciala :-( Ale tak wogole to mnie obchodzi tylko to czy sprzety jest dobry a nie jak wyglada :-)

#jankow
Active Team

Wysłany: 2006-10-22, 18:11   

agniecha_a,
Bardzo mnie to cieszy i? przywi?zujesz uwag? do opcji sprz?tu a nie do jego wygl?du , ale nie czarujmy si? tak jak napisa?em zdecydowana wi?kszo?? Pa? zwraca uwag? na to drugie . Mam nadziej? i? ?adna przedstawicielka p?ci pi?knej na tym Forum nie ma mi za z?e powy?szego postu , chyba ?e jestem w b??dzie i co? mnie w ?yciu omin??o to bardzo przepraszam.

+Seveera
Moderator

Wysłany: 2006-10-23, 13:56   

Ostatnio za zarobione pieni?dze mog?am sobie kupi? nowy komputer, wygl?d si? nie liczy?, cho? czarnosrebrna tonacja zwyci??y?a ;-) ale g?ówn? uwag? skupi?am na funkcjonalno?ci, odpowiedniej liczbie gniazdek do tego i owego oraz pojemno?ci i sprawno?ci (potrzebowa?am dobrej grafiki)

Kolejny mój plan gad?etowy to nowy telefon, który powinien mie? w miar? dobry aparat, mo?liwo?? odtwarzania mp3, dzwonki real music i najlepiej zestaw s?uchawkowy, bo cz?sto gadam w czasie podró?y, no jakby si? trafi?o jeszcze radio i nagrywanie mini filmów to ju? by?by wypas totalny. :-D

Przyznam, ?e starsznie poci?gaj? mnie nowo?ci sprz?towe, cho? nie na wszystko mog? sobie pozwoli?. W planach dalszych jest du?y gad?et - w?asne mieszkanie i samochód ;-)

Zapraszam na moj? STRON? DOMOW?!

#jankow
Active Team

Wysłany: 2006-10-23, 14:07   

O tym Sev ?e lubisz takie bajerki to my doskonale wiemy :-D
Ah jak fajnie ?e s? takie Panie które przywi?zuj? rol? do funkcjonalno?ci gad?etu .

A Panowie co znowu cisza ?
Nie wstyd?cie si? to w ko?cu dzia? dla was :lol:

#glencu
Active Team

Wysłany: 2006-10-24, 00:23   

Aktualnie mam w planach kupi? sobie odtwarzacz MP4.Narazie nie mam funduszy na takie cacko, ale jak wpadnie mi w r?ce jaki? wi?kszy pieni?dz to sobie go kupie, bo si? napali?em :-D

Gość

Wysłany: 2006-10-24, 00:42   

Nie b?d? ukrywa? od kiedy posiadam komputer nie zdarzy? si? okres 2, 3 miesi?cy abym co? do niego nie dokupi?. Ma?y przyk?ad
Procesor : Amd athlon 2200+ -> Amd Sempron 2600+ -> Amd Athlon 3200+ -> Amd Athlon 3800+

Grafika : Mx 440 -> Fx 5600 -> Nx 6600GT -> 7600GT
P. G?owna : Epox via kt 400 -> Abit nf7s rev2 nforce2u -> Msi k8neo F nforce4u

do tego kilka klawiatur myszek, obudów , zasilaczy

tak wiec gad?ety które mnie kr?c? to przede wszystkim hardware
kupuj?c taki a nie inny sprzet zawsze kieruje sie stosunkiem cena/wydajno??/zapotrzebowanie nigdy nie wygl?d

+paku2005
Administrator

Wysłany: 2006-10-24, 19:26   

Ja mam takie same zdanie jak agnieszka - obchodzi mnie tylko funkcjonalnosc/wydajnosc
Ostatnio glosniki 5.1 kupilem z najwyzszej polki - Logitecha 8-) Teraz plan jaki mam kupic to czytnik kart pamieci gdyz mam karte pamieci z telefonu :-)

Cytat:
Kolejny mój plan gad?etowy to nowy telefon, który powinien mie? w miar? dobry aparat, mo?liwo?? odtwarzania mp3, dzwonki real music i najlepiej zestaw s?uchawkowy, bo cz?sto gadam w czasie podró?y, no jakby si? trafi?o jeszcze radio i nagrywanie mini filmów to ju? by?by wypas totalny. :-D

Ale jestes wymagajacaxD Sony Ericsson K750i powinien ci wystarczyc :lol: Za Male Pieniadze do 350 zl to polecam Tylko Motorole E398. Ma nagrywanie filmow, slot kart pamieci, glosne odtwarzanie mp3 z bassem, calkiem dobry aparat (po przerobieniu na E1 ROKR oczywiscie)

Odpowiedz do tematu