|
30 lat i pryszcze?? Co robi??? |
| Autor |
Wiadomość |
Patyczak
|
Wysłany: 2008-10-22, 13:47 30 lat i pryszcze?? Co robi???
|
|
|
| Pomó?cie jako? zwalczy? ten problem bo mam cer? normalnie chyba 15-latki. Ci?gle jakie? pryszcze i ju? nie wiem czym z tym walczy? :(( |
|
|
|
|
#Sorja
Active Team

|
Wysłany: 2008-10-23, 14:05
|
|
|
| By?a? chocia? u dermatologa? Wg mnie to pierwsza rzecz jaka trzeba zrobi?. Czasem jednak wychodzi to drogo - zapisze pewnie jakie? kremy czy inne cuda i wizyty u kosmetyczki (dobrej!), na które musisz jednak troch? kasy wyda?. Osobi?cie mam do?wiadczenie, ?e niektóre kremy zamiast pomaga? szkodz?. Jednak jak to dermatolog powiedzia?: "Jestem taka jedyna na milion", wiec u innym powinno by? ok. xP |
|
|
|
|
@KiDMaN
Administrator

|
Wysłany: 2008-10-24, 00:26
|
|
|
ale to chyba normalne, cz?sto widze ludzi którzy s? po 30 i maj? pryszcze. By? mo?e masz wra?liw? skór?, niestety nie mam zbyt du?ego do?wiadczenia w tych sprawach. Jestem facetem nie u?ywam kremów nie chodz? do kosmetyczki. Mam nadzieje ?e ?e?ska cz??? forum Ci pomo?e.
PS Pami?taj ze naprawd? liczy si? wn?trze :) |
_________________ Grzegorz Kaim
Specjalista ds. Kreacji Stron WWW
|
|
|
|
|
Patyczak
|
Wysłany: 2008-10-24, 13:27
|
|
|
Tak, dermatolog od razu mi ma?? sterydow? przepisa?. Oczywi?cie pomog?a, ale jak przesta?am jej u?ywa? to wszystko wróci?o.
Teraz pije herbatki zio?owe, bleee, i smaruj? si? specyfikami cleanic ale ?rednio pomaga :( |
|
|
|
|
|
|