|
30 lat i pryszcze?? Co robić?? |
| Autor |
Wiadomość |
Patyczak
|
Wysłany: 2008-10-22, 13:47 30 lat i pryszcze?? Co robić??
|
|
|
| Pomóżcie jakoś zwalczyć ten problem bo mam cerę normalnie chyba 15-latki. Ciągle jakieś pryszcze i już nie wiem czym z tym walczyć :(( |
|
|
|
|
#Sorja
Active Team

|
Wysłany: 2008-10-23, 14:05
|
|
|
| Byłaś chociaż u dermatologa? Wg mnie to pierwsza rzecz jaka trzeba zrobić. Czasem jednak wychodzi to drogo - zapisze pewnie jakieś kremy czy inne cuda i wizyty u kosmetyczki (dobrej!), na które musisz jednak trochę kasy wydać. Osobiście mam doświadczenie, że niektóre kremy zamiast pomagać szkodzą. Jednak jak to dermatolog powiedział: "Jestem taka jedyna na milion", wiec u innym powinno być ok. xP |
|
|
|
|
@KiDMaN
Administrator

|
Wysłany: 2008-10-24, 00:26
|
|
|
ale to chyba normalne, często widze ludzi którzy są po 30 i mają pryszcze. Być może masz wrażliwą skórę, niestety nie mam zbyt dużego doświadczenia w tych sprawach. Jestem facetem nie używam kremów nie chodzę do kosmetyczki. Mam nadzieje że żeńska część forum Ci pomoże.
PS Pamiętaj ze naprawdę liczy się wnętrze :) |
_________________ Grzegorz Kaim
Specjalista ds. Kreacji Stron WWW
|
|
|
|
|
Patyczak
|
Wysłany: 2008-10-24, 13:27
|
|
|
Tak, dermatolog od razu mi maść sterydową przepisał. Oczywiście pomogła, ale jak przestałam jej używać to wszystko wróciło.
Teraz pije herbatki ziołowe, bleee, i smaruję się specyfikami cleanic ale średnio pomaga :( |
|
|
|
|
|
|