|
Witam wszystkich :-) |
| Autor |
Wiadomość |
sara1234

|
Wysłany: 2006-12-07, 01:31 Witam wszystkich :-)
|
|
|
Witam! Trafilam na to forum przypadkiem, ale bardzo mi sie spodobalo i postanowilam, ze zostane tutaj dluzej Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do siebie? A co o mnie? Mam na imie Sara, mam 21 lat, po nowym roku juz prawie 22 Studiuje pedagogike, obecnie jestem na etapie przygotowan do pisania pracy licencjackiej. Lubie: tanczyc, gadac, sluchac, smiac sie (czasem placze), duzo czytam, kocham ludzi, interesuje mnie wszystko i wszedzie , lubie letnie wieczory i gdy swieci slonce, lubie szczerosc i taka wlasnie jestem- szczera i mam nadzieje, ze bedzie mam sie milo rozmawialo |
_________________ S? dwie drogi, aby prze?y? ?ycie. Jedna to ?y? tak, jakby nic nie by?o cudem. Druga to ?y? tak, jakby cudem by?o wszystko. |
|
|
|
|
+Seveera
Moderator

|
Wysłany: 2006-12-07, 11:18
|
|
|
Cze?? Saro!
Witam Ci? tym serdeczniej, ?e jeste? kolejn? kobietk? na tym forum, chyba pomy?l? o za?o?eniu kó?ka feministycznego
Mam nadziej?, ?e b?dziesz si? tutaj z nami dobrze bawi?a |
_________________ ?ycie jest krótkie, ale u?miech to trud jednej tylko sekundy.
Zapraszam na moj? STRON? DOMOW?! |
|
|
|
|
sara1234

|
Wysłany: 2006-12-08, 13:59
|
|
|
dziekuje za powitanie a swoja droga kolko feministyczne to wcale nie jest zly pomysl |
_________________ S? dwie drogi, aby prze?y? ?ycie. Jedna to ?y? tak, jakby nic nie by?o cudem. Druga to ?y? tak, jakby cudem by?o wszystko. |
|
|
|
|
#Weronika
Active Team

|
Wysłany: 2006-12-09, 19:24
|
|
|
ko?ko femistyczne, mówicie? hmmmm... jestem jak najbardziej za Witaj Saro, pozdrawiam |
_________________ Ludzie twierdz?, ?e Ziemia jest okr?g?a. Ale jak nie chcesz, wcale nie musisz im wierzy?! |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 2006-12-11, 01:38
|
|
|
ta ?adnie, nie ma jankova to kobiety bunt robi? :D
a tak w ogóle to witam cie saro |
|
|
|
|
Mycha
|
Wysłany: 2006-12-13, 18:33
|
|
|
Ja równie? k?aniam si? nisko...
Przywia?o mnie tu jakie? po..??czenie hehe...zwane przez innych przypadkiem. Ca?kiem mi?o i przytulnie wi?c zostaje! I basta!
A propos kó?ek feminiStycznych.... ostatnio rzuci?o mi si? na komp takiego Femini...
http://video.google.pl/vi...514611093&hl=pl
kapeluchem machaj?c
Mycha |
|
|
|
|
|
|