|
Witam! |
| Autor |
Wiadomość |
#Sorja
Active Team

|
Wysłany: 2008-03-25, 10:43 Witam!
|
|
|
Po długim wyczekiwaniu na link aktywacyjny konta w końcu mogę napisać:
Witam wszystkich bardzo serdecznie! :)
Wypadałby kilka zdań o sobie napisać, więc: moje imię brzmi Natalia. Mieszkam w jednym z większych miast województwa kujawsko-pomorskiego. Obecnie uczęszczam do II klasy gimnazjum. Interesuje sie wszystkim po trochu, jednakże grafika, muzyka, psy i M&A już lekko przewyższają inne moje pasje. ;) Jestem typowym typem marzycielki i często zdarza mi sie mieć głowę w chmurach - szczególnie na nudnych lekcjach. xP
Mam cicha nadzieje, że zasiedzę tu dłużej. Na pierwszy rzuty oka całkiem miła atmosfera tutaj panuje i godna ukłonów szata graficzna. ;)
Pozdrawiam, Sorja. |
|
|
|
|
@KiDMaN
Administrator

|
Wysłany: 2008-03-26, 00:36
|
|
|
Sorja, Witamy na forum.
Mam również nadzieje iż aktywnie będziesz brała udział w życiu forum, niestety forum rzadko ostatnio ktoś odwiedza :(
Jeśli masz znajomych którzy również wzięli by udział w życiu forum, zaproś ich na pewno to wynagrodzę :)
Szata graficzna je .. jest inna niż wszystkie jednak dla mnie żadna rewelacja. Z zawodu i z tytułu jestem webmasterem i tworzę strony, jednak dziękuje za uznanie i cieszę się że ci się podoba.
Jeszcze raz witam Cię w imieniu tego forum. |
_________________ Grzegorz Kaim
Specjalista ds. Kreacji Stron WWW
|
|
|
|
|
#Sorja
Active Team

|
Wysłany: 2008-03-26, 15:41
|
|
|
| KiDMaN napisał/a: | | Jeśli masz znajomych którzy również wzięli by udział w życiu forum, zaproś ich na pewno to wynagrodzę :) |
Oczywiście postaram sie i co do tego mam pytanko:
Uczęszczam już na kilku forach i jak na każdym można oczywiście podać stronę domową.
Jakbym dodała tam tą stronę to by sie nikt nie wściekł z Was, prawda? ;)
| KiDMaN napisał/a: | Szata graficzna je .. jest inna niż wszystkie jednak dla mnie żadna rewelacja. Z zawodu i z tytułu jestem webmasterem i tworzę strony, jednak dziękuje za uznanie i cieszę się że ci się podoba.
| Sadzisz, że żadna rewelacja, bo umiesz stworzyć coś o wiele lepszego. Dla osoby (np. mnie), która jak na razie ma trudności z napisaniem prostej stronki to właśnie rewelacja. Gdybym taką stworzyła byłabym w siódmym, ba! nawet i w ósmym niebie. ;)
Szczerze to też bym chciała mieć taki zawód (i tytuł). Nawet nutka zazdrości sie pobudziła. ;p Jednak mnie skręca na myśl o tym ile się trzeba nauczyć... |
|
|
|
|
@KiDMaN
Administrator

|
Wysłany: 2008-03-27, 16:48
|
|
|
Cieszę się że ci się podoba.
Jednak nie ja ją tworzyłem. Poprzedni administrator ją przerobił z jakiejś darmowej, ja ją zmodyfikowałem o pozycjonowanie w google.
Pamiętaj zawsze że możesz się nauczyć trzeba mieć tylko duże chęci i nie poddawać się :o)
| Cytat: | Oczywiście postaram sie i co do tego mam pytanko:
Uczęszczam już na kilku forach i jak na każdym można oczywiście podać stronę domową.
Jakbym dodała tam tą stronę to by sie nikt nie wściekł z Was, prawda? ;)
|
Oczywiście że nie, to rodzaj promocji forum. Jednocześnie dla innych ludzi a także dla google i innych wyszukiwarek.
Bedę wdzięczny jeśli nadal w ten sposób będziesz promować forum. |
_________________ Grzegorz Kaim
Specjalista ds. Kreacji Stron WWW
|
|
|
|
|
|
|