SpamerX
|
Wysłany: 2008-05-24, 17:05 DARKFOREST
|
|
|
spaammmm x))))))
Wysłany: Sob 23:14, 19 Kwi 2008 Temat postu: Dark Forest
Witam, witam jestem XXXX z XXX ogólnotematycznego XXX XXX , serdecznie zapraszam do wstąpienia do XXXX XXXXX oraz do dołączenia XXXX XXXX. Forum istnieje już X lat, jednakże wiele razy zmienialiśmy serwer na coraz lepsze...
Jeśli szukasz spamu, lubisz spamować na różne tematy, powtarzam spamować a nie tylko na sucho wyrażać swoje poglądy w spamie. Co wakacje użytkownicy naszego forum organizują zlot aby masowo spamować... no więc może macie ochotę uczestniczyć w czymś takim? Jeśli Twoje umiejętności pisania są marne, na innych forach zostajesz za to karcony i częstowany ostami, sraj na nich i odwiedź nas. Na naszym spam-forum nie ma równych i równiejszych, każdy jest taki sam nie zależnie od rangi, czy czasu spędzonego na forum... W XXX XXXX często organizujemy różne konkursy zarówno te literackie jak i graficzne , co prawda nie stać nas jeszcze na realne nagrody ale współzawodnictwo i tak robi swoje
Jeśli tak XXX XXXX to miejsce dla Ciebie, więc nie czekaj i zacznij swoją przygodę już dziś!
Cholerka ale jestem roztargniony i czytać regulaminów nie umiem xD.
Serdecznie Pozdrawiamy i Zapraszamy.
Administracja forum SPAMERÓW
Link do mojego Forum : www.xxx.xxx.pl
EDIT by Admin
Teskt został przedytowany przezemnie, może kolejny delikwent się nauczy na tym przykładzie |
_________________ www.nie.bede.reklamował.stron.w.podpisie.org |
| Ostatnio zmieniony przez KiDMaN 2008-05-26, 02:09, w całości zmieniany 3 razy |
|