|
DARKFOREST |
| Autor |
Wiadomość |
SpamerX
|
Wysłany: 2008-05-24, 18:05 DARKFOREST
|
|
|
spaammmm x))))))
Wys?any: Sob 23:14, 19 Kwi 2008 Temat postu: Dark Forest
Witam, witam jestem XXXX z XXX ogólnotematycznego XXX XXX , serdecznie zapraszam do wst?pienia do XXXX XXXXX oraz do do??czenia XXXX XXXX. Forum istnieje ju? X lat, jednak?e wiele razy zmieniali?my serwer na coraz lepsze...
Je?li szukasz spamu, lubisz spamowa? na ró?ne tematy, powtarzam spamowa? a nie tylko na sucho wyra?a? swoje pogl?dy w spamie. Co wakacje u?ytkownicy naszego forum organizuj? zlot aby masowo spamowa?... no wi?c mo?e macie ochot? uczestniczy? w czym? takim? Je?li Twoje umiej?tno?ci pisania s? marne, na innych forach zostajesz za to karcony i cz?stowany ostami, sraj na nich i odwied? nas. Na naszym spam-forum nie ma równych i równiejszych, ka?dy jest taki sam nie zale?nie od rangi, czy czasu sp?dzonego na forum... W XXX XXXX cz?sto organizujemy ró?ne konkursy zarówno te literackie jak i graficzne , co prawda nie sta? nas jeszcze na realne nagrody ale wspó?zawodnictwo i tak robi swoje
Je?li tak XXX XXXX to miejsce dla Ciebie, wi?c nie czekaj i zacznij swoj? przygod? ju? dzi?!
Cholerka ale jestem roztargniony i czyta? regulaminów nie umiem xD.
Serdecznie Pozdrawiamy i Zapraszamy.
Administracja forum SPAMERÓW
Link do mojego Forum : www.xxx.xxx.pl
EDIT by Admin
Teskt zosta? przedytowany przezemnie, mo?e kolejny delikwent si? nauczy na tym przyk?adzie |
_________________ www.nie.bede.reklamowa?.stron.w.podpisie.org |
| Ostatnio zmieniony przez KiDMaN 2008-05-26, 03:09, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
+agniecha_a
Moderator

|
Wysłany: 2008-05-27, 12:45
|
|
|
| kidman ale zmieniles ten post niez?e :D |
|
|
|
|
michu123
|
|
|
|
|
@KiDMaN
Administrator

|
Wysłany: 2008-08-09, 22:33
|
|
|
| w chwili edycji to nawet powinno byc editing by admin ... |
_________________ Grzegorz Kaim
Specjalista ds. Kreacji Stron WWW
|
|
|
|
|
+paku2005
Administrator

|
Wysłany: 2010-07-01, 22:28
|
|
|
| hehe fajnie tekst zmieniles xd. No ale nic dziwnego jesli tak sie nie przestrzega regulaminu. :) |
_________________ Proc: ??? Mobo: Asus P5N32-E SLI 1404 Ram: ??? Grafa: ??? Dysk: ??? |
|
|
|
|
|
|