Forum Dyskusyjne - Black Team

Strona Główna
Grupy
Szukaj

Przekazanie forum

Przeka?e administracje forum w dobre r?ce. O szczego?y prosz? pisa? na maila kidman[at]kidman.pl

Dlaczego warto się  Zarejestrować  na naszym Forum ?

Rejestrując konto na Forum Black Team otrzymujesz min:
- Możliwość edycji własnych wiadomości na Forum - Pełny dostęp do shoutbox'a
- Dostęp do prywatnego Albumu zdjęć- Alias pocztowy twojaksywka[@]team.org.pl ( Ilość ograniczona)
- Możliwość udziału w konkursach i ankietach
Przejdź do formularza rejestracyjnego

Poprzedni temat :: Następny temat
Pro Evolution Soccer 2008
Autor Wiadomość
+Quisto
Moderator

Wysłany: 2007-07-30, 14:42   Pro Evolution Soccer 2008

Co przyniesie nowa wersja jednego z najlepszych symulatorów pi?ki no?nej poza zmian? numeracji?

Cytat:
Co b?dzie mia? do zaoferowania PES 2008? Autorzy zapowiadaj?, ?e najwa?niejsz? innowacj? b?dzie nowy, rewolucyjny system inteligencji komputerowego przeciwnika - Teamvision. Dzi?ki niemu, Twój wirtualny oponent ma "uczy? si?" taktyk jakie stosujesz i b?yskawicznie dopasowywa? styl gry w?asnej dru?yny.

Kolejny tym gry, za któr? przepadam. Gdyby nie brak wszystkich licencji...

@KiDMaN
Administrator

Wysłany: 2007-07-30, 19:02   

musz? powiedzie? ?e to b?dzie kolejny cios dla fify i my?l? ?e znów b?dzie ostra kontrowersja pomi?dzy fanami fify i pes

Specjalista ds. Kreacji Stron WWW

+paku2005
Administrator

Wysłany: 2007-07-30, 20:37   

Pes 4,5,6 by?y lepsze od Fify pod wzgledem grafiki itp ale zaleta fify jest duzo licencji (Orange Ekstraklasa) itp. Mam nadzieje ze Pes 2008 mnie nie zawiedzie :-) i ze tez bedzie polska liga :)

+Quisto
Moderator

Wysłany: 2007-07-31, 08:01   

@paku - jak narazie pod ZNAKIEM ZAPYTANIA stoi licencja Wis?y Kraków, na OE praktycznie nie ma szans ;)

@KiDMaN
Administrator

Wysłany: 2007-07-31, 18:14   

faktem jest ?e fifa bije na g?ow? pes pod wzgl?dem licencji, ale ile fifa istnieje na rynku, ja pami?tam jeszcze jak gra?em w fife 97 na sege mega drive 2.
Jednak co rok w nowej fifie brak jest radykalnych zmian polepsze? udogodnie? , zmienia sie troch? interfejs grafika i wymagania. Znów Pes co wersje ( cho? nie jestem zapalonym graczem ) bardzo mi sie podoba? i uwa?am ?e dynamicznie pnie si? w gór?. My?l? ?e kiedy? b?dzie lepszy od fify pod ka?dym wzgl?dem. Jak na razie Licencje nale?? do fify

MaTee

Wysłany: 2007-10-22, 02:05   

juz jest XD za 2 dni odpale to na ps2

@KiDMaN
Administrator

Wysłany: 2007-10-22, 23:20   

Pono? jest ju? w Stanach ...

Asik

Wysłany: 2007-11-02, 14:14   

Pono? nie poprawili za wiele, zmieni? sie numerek i obecnosc polskiej dru?yny.

@KiDMaN
Administrator

Wysłany: 2007-11-03, 21:24   

to chyba wi?cej ni? w fifie, ale poczekajmy na polska wersje gry i jakie? konkrety

#Urban Horn
Active Team

Wysłany: 2007-11-11, 23:06   

No ja od tygodnia sie zagrywam ale jakos nie mam nerwow do tej gry. Niestety polamalem klawiature na niej :D
grafika jest naprawde na swietnym poziomie ale wlasnie razi brak licencji i modeli twarzy wielu znanych zadonikow.Mam kila czesci PESa gralem naprawde setki meczy. Gameplay jest naprawde dopbry,jest wile zaskakujacych sytuacji duzo mozliwosci rozegrania akcji iyp. fifa przegrywa w tym elemencie .Ale jesl ichodzi o bledy do grrr dramat. Niestety na klawiaturze nie da sie grac naprawde przyjemnie a dobry pad to wydatek ok 50-80zeta.
Co najbardziej denerwuje mnie w PESie? masa bledow i to powtarzajaca sie od 3 czesci.

1-ZAWSZE kiedy wybijam pilke moj zawodnik ustawia sie za plecami przeciwnika! dostaje szalu bo nie idzie go obiec!

2-Chocbym nie wiem jak kombinowal biegnac za przeciwnikiem NIGDY nie odiore mu pilki! Moj zawodnik bedzie sie potykal ciagle,przerwacal o wlasne nogi a nie odbierze pilki, Jakby tamten byl osloniety niewidzialna sciana.

3-bardzo slabe podania podstawowe. Setk irazy zamiast podac do swojego zawodnik podaje poprostu d onajblizszego. nie wazne ze to przeciwnik. te podania sa poprostu idiotyczne. fajnei ze nie ma autocelowania ale jak stoi 2 moich i 1 przeciwnik to on podaje d onajblizszego

4-niewykonalna wiekszosc trikow na klawiaturze.poprostu nie da sie teg ozrobic a szkdoa. widac ze gra z konsoli nieprzystosowana do PC

5-ciagle ten sam glupi system rzutow wolnych.moglby byc na wzor tego z fify. celownik i tylko sila na zwinnosc i podkrecanie. A tak niewiadomo gdzie pilka poleci.

6-strasznie ciezko odebrac przeciwnikowi pilke nawet bedac naprzeciw niego.trzeba poprostu wejsc na niego zeby to zobic. A jesl ion chce na modebrac to wystarczy ze chwile popiegnie obok naszego. strasznie denerwujace! bo mozna biec 4 zawodnikami za 1 kolesiem przez polowe boiska i nic!pilka sie mu klei do nogi

7-nie wiem kto t orobil ale sedziowanie jet poprostu tragiczne. wystarczy ze moj zawodnik tylk owystawi noge i juz jest rzut wolny. A przeciwnik moze mnie deptac,kopac i gryzc i nic! rozegralem dziesiatki meczy, i rzut wolny dla mnie byl raz na ok30 ewidentnych fauli przeciwnika. Az sie chce wyslac bombe do Konami.

8-kolejna denerwujaca rzecz z ustawienim. Jaka bym nie wybralopcje w rozstawieniu druzyny to zawsze srodek pola jest pusty! Moge dac i 4 zawodnikow w 2 lini a to i tak przeciwnik odbiera podania. Ja musze dobiegac zawodnikami. Mimo ze stosuje ruzne ustawienia.

9-Podczas kontratakow jest srasznie malo zadownikow.Nawet przy wlaczonej opcji w taktycea na grze z kontry malo kto zamyka akcje. T osamo przy rzutach roznych max 3 zawodnikow.

Szkdoa ze tyle prostych bledow na ta gra.Szczegolnie ze powtarzaja sie one od kilku odslon.

Ozzi

Wysłany: 2007-12-13, 17:05   

Kod:
http://www.hyper.pl/news?11955963161060
tu troszke info o tej gierce, lecia? juz ten program w tv ale moze bedzie powtorka LOL :)
Ostatnio zmieniony przez KiDMaN 2007-12-13, 20:57, w całości zmieniany 1 raz  

zmanierowana

Wysłany: 2007-12-15, 17:39   

wlasnie moj brat kupil sobie ta giere, najpierw obejrzal ten program co dal linka do niego Ozzi a pozniej chodzil i katowal rodzicow o pieniadze na gre :P w koncu mu sie udalo :D teraz nie dopuszcza mnie do kompa :P

@KiDMaN
Administrator

Wysłany: 2007-12-15, 22:44   

;-)
Teraz ty musisz pokatowa? rodziców o nowego kompa, mo?e laptopa ( wiem ?e wi?kszo?? dziewczyn preferuje laptopy )

Pó?niej zakup routera z WiFi ( nie du?e koszta ) i masz w?asny komputer z internetem w ca?ym domu.
( Fajna sprawa jak sie godzinami siedzi w ?azience ;-) )

Odpowiedz do tematu