|
Jakiej stacji radiowej s?uchacie ? |
| Autor |
Wiadomość |
#glencu
Active Team

|
Wysłany: 2006-10-16, 08:04 Jakiej stacji radiowej s?uchacie ?
|
|
|
| Ja przewa?nie s?ucham Radia Zet, czasem Vanessa i 90Rmf fm, ale te dwa bardzo ?adko.A wy czego s?uchacie? |
| Ostatnio zmieniony przez KiDMaN 2007-10-27, 00:11, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
#Weronika
Active Team

|
Wysłany: 2006-10-20, 12:21 Trójka nade wszystko!
|
|
|
| Od kilku lat s?ucham radiowej Trójki, uwa?am t? stacj? za najbardziej odpowiadaj?c? moim wymaganiom. Fakt faktem, bardzo boli, gdy stacja owa emituje piosenki zespo?u typu: Bajm, ale poza tymi wpadkami radio odpowiada mi pod wzgl?dem i muzyki, i informacji. Cieszy mnie ró?norodno?? muzyki, jak i rzetelno?? informacji, jak równi?? tematyka poruszana w audycjach. Ponadto ostatnio trafi?am na audycj? z muzyk? metalow? w lokalnym Radiu Centrum. Czasem, w ramach odmó?d?enia i wyluzowania, w??czam Esk? lub Radiostacj?. Od czasu do czasu nachodzi mnie na Radio Z?ote Przeboje. Natomiast stacje typu RMF czy Zetka uwa?am za zbyt komercyjne. |
|
|
|
|
#jankow
Active Team

|
Wysłany: 2006-10-20, 13:09
|
|
|
Ja te? jako? nie przepadam za "RMF" "Z" czy innymi tego typu komercyjnymi stacjami. Jak na "Starego" rockmana przysta?o s?ucham równie? , tylko i wy??cznie "Trójki" , o ile czas mi na to powala.
To tam nadawane by?y kiedy? pierwsze programy emituj?ce Rock czy Heavy Metal . Zapewne nieliczni z was pami?taj? te czasy ale by?o i si? dzia?o .
Z tego co zauwa?y?em ( nawet sam po sobie) , radio kiedy? towarzyszy?o nam prawie na ka?dym kroku , lecz w dobie nowych mediów (Internet , Telewizja Cyfrowa) , s?uchamy go coraz rzadziej ja sam przewa?nie robi? to jad?c autem , a ju? np w domu sporadycznie. |
_________________ { -e file [...] | -i | -s | <command> } |
|
|
|
|
+paku2005
Administrator

|
Wysłany: 2006-10-20, 17:48
|
|
|
ja Slucham od dwoch lat Radia Eska Wiadomo, najlepsze radio w polsce |
_________________ Proc: ??? Mobo: Asus P5N32-E SLI 1404 Ram: ??? Grafa: ??? Dysk: ??? |
|
|
|
|
Tomahavk
|
Wysłany: 2006-11-22, 09:21
|
|
|
Polecam Rmi Fm Pozna? tam jest wiele muzyki klubowej w wielu gustach naprwde fajna muza link: http://www.rmi.fm |
|
|
|
|
Gość
|
Wysłany: 2006-11-22, 12:45
|
|
|
| Rmf-MaX ale tylko i wy??cznie przez internet bo na co dzie? radia nie s?ucham |
|
|
|
|
morfeusz

|
Wysłany: 2007-04-07, 15:24
|
|
|
Ja ogolnie nie slucham radia gdy jestem np. w domu ze wzgledu na to ze mam wowczas do dyspozycji swoje ulubione kompakty i wole posluchac czegos co lubie niz walkowac w kolko to samo...wlasnie...Radia typu RMF czy juz nawet Zet to przyklady na to jak dobrze rozkrecac interes przy malym nakladzie finansowym. Przyklady szerzacego sie badziewiarstwa i braku szacunku dla sluchacza...
o ile programy informacyjne sa w porzadku to walkowanie tych samych piosenek niezmiennie od dziesiecioleci to juz przesada.
Ja slucham radia w sumie tylko wtedy gdy np. jade samochodem. Wtedy najczesciej nakrecam na Anty-Radio (wole zostawac w swoim ulubionym klimacie)...
Oczywiscie stacja ta rowniez ma swoje wady, ale juz da jej sie posluchac.
Dlatego wole radia tematyczne od ogolnych...Ze wzgledu na to ze nie musimy "wyskakiwac" z klimatu ktory ogolnie nam odpowiada:) |
_________________ >>> OPEN YOUR EYES <<<
 |
|
|
|
|
#Lu
Administrator

|
Wysłany: 2007-04-07, 22:28
|
|
|
| no ja oczywi?cie Akademickie Radio Centrum, prosto z mojego miasta (Lublin) dobra dawka rocka. :D |
|
|
zmanierowana
|
Wysłany: 2007-10-26, 23:21
|
|
|
| Centrum :) |
_________________ SMILEEEE!!! :) :) :) |
|
|